Het liefst ben je natuurlijk altijd bij je kleintje in de buurt, maar helaas kan dat in de realiteit niet altijd. Gelukkig biedt een babyfoon uitkomst. Via een babyfoon kun je altijd horen, en soms zelfs zien, wat er zich in de kinderkamer afspeelt. Je hoort het wanneer je kindje huilt, lacht, brabbelt of wanneer er iets anders gebeurd in de babykamer. Zo heb je op een afstandje de volledige controle.

Maar welke babyfoon is nou het beste? We kunnen het ons voorstellen dat die keuze best lastig kan zijn. Daarom zetten we vandaag onze top 5 babyfoons voor je op een rijtje, zodat je makkelijk en goed geïnformeerd de beste keuze voor jou kan maken. 

Video babyfoon: Motorola Nursery VM855 Connect - Video babyfoon

Dankzij de Motorola Nursery VM 855 Connect babyfoon met camera krijg je de mogelijkheid om zowel binnen als buitenshuis een oogje in het zeil te houden. Met de bijgeleverde 5-inch ouder-unit of de Motorola Nursery App op je smartphone kun je live meekijken in de kamer van je baby, de kamertemperatuur bijhouden, kalmerende slaapliedjes afspelen en zelfs gesprekken in twee richtingen voeren. Je kunt deze flexibele babyfoon los op een vlak oppervlak plaatsen of om de spiralen van je babybedje bevestigen met de meegeleverde flexibele houder. Meer informatie over deze veelzijdige babyfoon lees je hier

+ Controle buitenshuis met de Motorola Nursery app op je Smartphone
+ Zichtbereik tot 300 meter
+ 2-weg communicatie
-  Een camera en een ouder unit

Prijswinnende babyfoon: Motorola PIP1610

De PIP1610 Video babyfoon is ons absolute paradepaardje. Sterker nog, in 2022 won de baby monitor de Innovation Award Kind+Jugend in de categorie 'World of Kids Safety at Home'. Deze babyphone met camera en app van Motorola biedt je alles wat je nodig hebt om digitaal en met haarscherp beeld over je baby te waken, bij dag en bij nacht. De baby monitor beschikt onder andere over een 5 inch scherm, tweewegscommunicatie, infrarood nachtvisie en LED-indicatie bij het waarnemen van geluid. Hierdoor ontvang je altijd een melding wanneer de babyfoon geluid waarneemt op de kinderkamer. Een extra stukje zekerheid! Meer informatie over deze babyfoon lees je hier

+ Controle buitenshuis met de Motorola Nursery app op je Smartphone
+ LED Indicatie bij het waarnemen van geluid
+ Infrarood nachtvisie
-  De camera kan enkel op een vlak oppervlak geplaatst worden

Audio babyfoon: Motorola PIP10

De Motorola PIP10 is een audio babyfoon. Audio babyfoons zitten in een lagere prijsklasse dan video baby monitoren, maar doen qua kwaliteit zeker niet onder aan de video modellen. Dankzij de draadloze DECT technologie heb je een sterke en consistente verbinding tussen de ouder unit en de babyfoon. Plaats de babyfoon in je babykamer en neem de ouder unit overal met je mee naartoe. Je kunt de ouder-unit op netstroom gebruiken of hem draagbaar maken door middel van 2 AAA batterijen (niet inbegrepen). Op de ouder unit kun je het volume regelen, terwijl je meeluistert met je kleintje. De babyfoon heeft een lange afstandsbereik van maar liefst 300 meter, waardoor je je kleintje in elke kamer van het huis kunt horen. Zo kun je ongestoord klusjes in huis doen, en toch je kind in de gaten blijven houden. De PIP10 audio babyfoon beschikt over een geluidsgevoelige microfoon die je alarmeert wanneer er geluid wordt waargenomen, bijvoorbeeld wanneer je kindje huilt. Meer informatie over deze audio babyfoon lees je hier.

+ Betaalbare prijsklasse
+ Stabiele DECT Technologie 
+ Binnenshuis bereik tot 300 meter
-  Geen video mogelijkheid 

Onze bestseller: VM65X Connect 

Momenteel onze absolute bestseller: de Motorola Nursery VM65X Connect babyfoon. De Motorola Nursery VM65X video babyfoon wordt geleverd met een speciaal statief voor wiegbevestiging. Deze is in hoogte te verstellen en daardoor voorbereid op grijpgrage kinderhandjes. Je houdt de kamer makkelijk in de gaten middels de draai, kantel en zoom functie van de camera. Je kindje ook in andere kamers in de gaten houden? Met de afneembare camera en magnetische bevestiging kun je hem door het hele huis plaatsen. Daarnaast kun je met deze babymonitor de kamertemperatuur in je babykamer bijhouden, heeft hij geluids- en bewegingssensoren en beschikt de camera over infrarood nachtzicht. Ook deze babyfoon is aan te sluiten op de Motorola Nursery app, zodat je ook via je smartphone je kleintje in de gaten kunt houden. Ontdek hier meer over deze veelzijdige babyfoon.

+ Met speciaal statief voor wiegbevestiging
+ Met magnetische bevestiging in vrijwel elke kamer te plaatsen
+ Motorola Nursery app met verschillende extra functie's
-  Hogere prijsklasse

Babyfoon met 2 camera's: VM35-2 Connect

Ouders geworden van een tweeling? Dan zul je merken hoe lastig het is om beide kinderen in de gaten te kunnen houden. Met de Motorola Nursery VM35-2 babyfoon bewaak je de kinderkamer gemakkelijk, zelfs vanaf een afstand. De babyfoon komt met 2 camera's en een 5-inch ouder-unit met gesplitst scherm waarmee je niet 1 maar zelfs 2 kinderen in de gaten kunt houden. Dankzij een zichtbereik van maar liefst 300 meter (binnenshuis zo'n 50 meter bereik) kun je overal in huis verbonden blijven en de ingebouwde geluidsgevoelige microfoon zorgt ervoor dat je geen kik meer hoeft te missen. Lees hier meer over deze babyfoon met 2 camera's.

+ 2 Camera's voor 2 kinderen
+ Melding wanneer er geluid wordt geconstateerd 
+ Infrarood nachtzicht
-  Kleinere schermweergave vanwege gesplitst scherm

Meer weten over onze babyfoons? Het volledige aanbod aan audio- en video babymonitoren van Motorola vindt je hier >> Motorola Nursery Babyfoons