Motorola

Babyfoon VM65X Connect Wit

Met de Motorola Nursery babyfoon ben je altijd en overal verbonden met je kindje. Monitor slaap en beweging via de 5-inch oudermonitor of middels de Motorola Nursery-app op je smartphone of tablet.
359,99
Gratis thuisbezorgd in NL en BE
Gratis retour
30 dagen bedenktijd
Thuiswinkel Waarborg gecertificeerd
Achteraf betalen
Beschrijving
Als nieuwe ouder wil je zelfs van huis het liefst zo veel mogelijk verbonden blijven met je kleintje. Dit doe je gelukkig gemakkelijk met de VMX65 babyfoon van Motorola Nursery. De baby-monitor heeft een 5-inch ouderunit waarmee je te allen tijde je baby in de gaten kunt houden. Ben je even van huis? Stream de beelden dan via je telefoon middels Motorola Nursery-app. Met nachtzicht kun je ook gedurende de nacht je kindje in de gaten blijven houden. Zelfs wanneer de baby niet in zijn of haar bedje ligt kun je de camera elders in huis blijven gebruiken via een magnetische bevestiging. 

Wieghouder & afneembare camera

De Motorola Nursery VM65X babyfoon wordt geleverd met een speciaal statief voor wiegbevestiging. Deze is in hoogte te verstellen en daardoor voorbereid op grijpgrage kinderhandjes. Je houdt de kamer makkelijk in de gaten middels de draai, kantel en zoom functie van de camera. Je kindje ook in andere kamers in de gaten houden? Met de afneembare camera en magnetische bevestiging kun je hem door het hele huis plaatsen.

Multifunctionele functies

De belangrijkste functie van de Motorola Nursury VM65X babyfoon is natuurlijk het in de gaten kunnen houden van je kindje. Maar deze baby-monitor heeft daarnaast nog veel meer te bieden. Zo kun de kamertemperatuur bijhouden om ervoor te zorgen dat de kamer comfortabel is voor je baby. Daarnaast heeft de babyfoon geluid- en bewegingssensoren die je via jouw telefoon alarmeren wanneer er beweging of geluid in de kamer wordt waargenomen. Tot slot beschikt de camera over speciale nachtzicht waardoor je zelfs gedurende de nacht en zonder verlichting de beelden als nog kunt bekijken.

Motorola Nursery-app

Met de VM65X babyfoon en meegeleverde ouder monitor kun je overal in huis je baby in de gaten houden. Maar hoe doe je dat wanneer je van huis moet? Simpel! Hiervoor gebruik je de Motorola Nursery-app. Via de app kun je real-time meekijken in de kamer van je kindje, gesprekken in twee richtingen voeren en zelfs vooraf opgenomen natuurgeluiden, slaapliedjes en audioboeken via de babyfoon afspelen. Met de Motorola Nursery-app sla je daarnaast gemakkelijk beelden van je kindje op om ze vervolgens te delen met naasten. 

Specificaties Motorola Nursery VM65X Babyfoon
 • Monitor thuis op de 5-inch ouderunit of stream live via de Motorola Nursery-app
 • Motorola Nursery app
  • Picture in picture viewing 
  • Beelden opslaan en delen
  • Natuurgeluiden, slaapliedjes & podcasts afspelen
  • Gesprek in twee richtingen
  • Kamertemperatuur monitoren
  • Slaapdagboek bijhouden
 • Nachtzicht
 • Met flexibele wieghouder
 • 1080P Wifi
Specificaties
SKU5055374710876
MerkMotorola
MateriaalPlastique