OVER MAXIMONDO

MaxiMondo is een internationale online verkoper met een breed aanbod van non-food producten. We bieden je betaalbaar comfort met producten voor in en om je huis. Aangezien we ons richten op consumentenwensen, deze snel vertalen en inkopen bij de bron, zijn we in staat aantrekkelijke producten aan te bieden tegen scherpe prijzen.

Het aanbod van MaxiMondo bestaat onder andere uit keukenapparatuur, huishoudproducten, klusgereedschap, decoratie, persoonlijke verzorging, elektronica, (outdoor) speelgoed en accessoires voor dieren, tuin, auto en feestdagen.

Ons motto: Maximize your world!

Duurzaamheid

Natuurlijk streeft MaxiMondo ernaar om aan alle wet- en regelgeving te voldoen. Daarnaast willen we een stap verder gaan wat betreft de veiligheid en kwaliteit van onze producten en het welzijn van onze medewerkers, de samenleving en het milieu. Dat straalt ons motto ‘Maximize your world’ ook uit. We voelen ons verantwoordelijk om een positieve bijdrage te leveren in brede zin. Zo investeren wij bijvoorbeeld in oplossingen en implementeren wij strategieën die de impact op het milieu verkleinen en eerlijke handel ondersteunen.

Concrete voorbeelden hiervan? Bij verzending van onze producten trachten we zo min mogelijk plastic toe te voegen. Zo hebben we special papieren plakband in plaats van de plastic versie. Ook proberen we onze producten te verpakken in goed passende dozen. Dat beperkt het kartongebruik, de hoeveelheid vulmateriaal en de verzending van lucht. Bovendien bekijken we met onze leveranciers hoe we producten beter kunnen verpakken.

Verder stellen we als doel om onze productinformatie zo compleet mogelijk te maken. Zo weet je beter wat je van onze producten kunt verwachten en kunnen we het aantal retourzendingen zo laag mogelijk houden.

Merken

MaxiMondo biedt producten aan van diverse merken, waaronder bekende A-merken zoals Black+Decker, Grundig, Motorola en Philips. We richten ons continu op trends en consumentenwensen, waardoor we dit aanbod regelmatig aanpassen.