Motorola

Baby monitor VM482 WHT

Verlies je kindje nooit meer uit het hoog dankzij de Motorola Nursery VM482 Babyfoon met Camera. Dankzij een 2.4-inch ouder unit kun je overal in huis live-beelden vanuit de kinderkamer bekijken.
155,99
Gratis thuisbezorgd in NL en BE
Gratis retour
30 dagen bedenktijd
Thuiswinkel Waarborg gecertificeerd
Achteraf betalen
Beschrijving
Het geeft elke ouder net dat extra beetje zekerheid wanneer ze hun baby veilig en wil zien slapen. Maar hoe doe je dat zonder je kindje wakker te maken? Simpel: door de Motorola Nursery baby monitor met camera te gebruiken. De draadloze babyfoon komt met een 2.4-inch kleurendisplay ouder unit. Ook in het holst van de nacht heb je een perfect zicht op de kinderkamer dankzij de infrarood nachtvisie functie op de camera. Wil je nog dichter bij je kindje zijn? Gebruik dan de digitale zoom functie van de babyfoon met camera.

Video Baby Monitor

In tegenstelling tot andere babyfoons kun je dankzij de VM482 je kindje niet alleen horen, maar ook zien. Deze Motorola Nursery set bestaat namelijk uit een draadloze camera die je in de kinderkamer kunt plaatsen, en een ouder unit waarop je de live beelden van de camera kunt ontvangen. De camera en ouder unit maken verbinding met elkaar middels een 2.4 GHz FHSS draadloze verbinding en ‘Frequency Hopping Spread Spectrum’ – Dit betekent dat de verbinding altijd veilig en storingsvrij is. 

Digitale zoom en infrarood nachtzicht

De meeste baby’s slapen natuurlijk het allerbest in het donker. Gelukkig is dit voor de Motorola Nursery VM482 baby monitor met camera geen enkel probleem. De camera beschikt namelijk over een speciale infrarood nachtvisie waardoor je zelfs bij weinig tot geen licht perfect zicht blijft houden op de babykamer. Dankzij een digitale zoom functie heb je ook de mogelijkheid om in te zoomen op je kindje.

Hooggevoelige microfoon en kamertemperatuur

Zelfs op afstand is het belangrijk om te weten of je kindje zijn of haar ouders nodig heeft. Met behulp van een hooggevoelige microfoon wordt je gealarmeerd zodra je baby ook maar een klein beetje geluid maakt. Om er daarnaast voor te zorgen dat je kindje altijd lekker slaapt, kun je op de ouder unit ook de temperatuur in de babykamer controleren.

Specificaties Motorola Nursery VM482 Video Baby Monitor
  • Veilige privéverbinding
  • Draadloze technologie: 2.4 GHz FHSS
  • 2.4" (6.1cm) kleurenscherm
  • Weergave kamertemperatuur
  • Infrarood nachtzicht
  • Digitale zoom
  • Microfoon met hoge gevoeligheid
  • Tot 300 meter bereik
Specificaties
SKU5055374710111
MerkMotorola
MateriaalPlastique