Grundig is een bekend Duits merk dat al decennia lang synoniem staat voor kwaliteit, innovatie en betrouwbaarheid in de wereld van consumentenelektronica. De geschiedenis van dit iconische merk begint in de vroege jaren 1930, toen Max Grundig het bedrijf oprichtte in Fürth, Duitsland. Sindsdien heeft Grundig een opmerkelijke reis doorgemaakt en heeft het zijn stempel gedrukt op de wereldwijde markt voor huishoudelijke apparaten en elektronica.

Elektrische apparatuur 

Grundig biedt een uitgebreid scala aan elektrische apparatuur aan die het dagelijks leven van consumenten verrijkt. Verlichting, huishoudapparatuur en verzorgingsproducten: of het nu gaat om ontspanning in de woonkamer of efficiëntie in de keuken, het Duitse merk biedt de elektrische apparatuur om aan de diverse behoeften van consumenten te voldoen.

Verlichting

Op de website van Maximondo vind je een ruim aanbod verlichtingsapparatuur van Grundig. Dit zijn producten voor in en rondom huis, zoals een ruim assortiment aan tuinlampen of tafellampen. Ook ander soort verlichting kun je vinden van Grundig, zoals handige make-up en selfielampen.

Verzorgingsproducten

Met dank aan Grundig haal je betaalbare elektronische verzorgingsapparatuur in huis voor mooie nagels of perfect aangebrachte make-up, dankzij de nagelverzorgingskit en diverse make-up lampen van Grundig die we in het assortiment van Maximondo hebben opgenomen. Wat dacht je van Grundig’s Shiatsu Massagekussen? Dit item is niet voor niks populair, het verzorgt je rug met massagefunctie én infraroodverwarming.

Stroomvoorziening

Al die elektrische apparatuur moet natuurlijk wel worden voorzien van stroom! Daarom vind je op de website van Maximondo ook batterijen, oplaadkabels en powerbanks in het Grundig assortiment. Liever gebruik maken van zonne-energie? Ook producten met solarenergie van Grundig zijn er vollop te vinden in ons assortiment. 

Kortom, Grundig maakt je leven eenvoudiger en comfortabeler met behulp van tal aan elektronisch apparatuur ontworpen voor jou. Bekijk het gehele assortiment van Grundig hier >>