alpina kenmerkt zich vooral door zijn veelzijdigheid, zowel in het soort assortiment dat zij aanbieden als de beschikbaarheid in de winkel. Veel grote winkelketens in Nederland verkopen namelijk producten van het merk alpina. Denk aan Jumbo, Action of Cranenbroek. De kans is dus groot dat je al iets van alpina in huis hebt liggen!   

Huishoudproducten 

Producten die je leven vergemakkelijken: zo kun je het merk waarschijnlijk het beste omschrijven. Ze bieden dan een ruim assortiment aan keukenspullen: klein elektrisch gereedschap, zoals de populaire staafmixer en melkopschuimer van alpina, maar ook simpel en praktisch organisatiemateriaal of servies. De producten die alpina aanbiedt zijn essentiële keukenbenodigdheden of handigheden zonder een nadrukkelijk uitgesproken stijl voor een zacht prijsje.  

alpina Smarthome 

alpina biedt haar eigen lijn met huisautomatiseringsproducten aan, waaronder oplossingen voor licht, camera, elektriciteit en deurbellen. Je verbindt deze producten met de Alpina Smarthome app, een slimme en veilig oplossing waarmee je je huis intelligenter kunt maken. De app is eenvoudig te gebruiken en is beschikbaar voor iOS en Android. Hiermee stel je schema’s en timers in, bijvoorbeeld zodat je huis op de juiste temperatuur is zodra je thuis komt van een dag werken. Hieronder een greep uit de Smart Home collectie, of bekijk alles op alpinasmarthome.com

Huishoudelijke apparaten 

Naast kleine handigheidjes en essentials, biedt alpina ook een ruim aanbod aan groter elektrisch huishoudapparatuur, zoals steel- of zakstofzuigers, ventilatoren en kachels. deze producten bieden een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding waarin alpina maar weer eens bewijst dat een prima kwaliteit geen honderden euro’s hoeft te kosten.  

Kortom, alpina is van vele markten thuis en kenmerkt zich als een betrouwbaar merk met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Benieuwd geworden naar het brede assortiment van alpina? Bekijk het hier >>