Kinzo

Tuinslangset Spiraal 5-delig 30 Meter

Verzorg je tuin met deze Kinzo Garden bewateringsset bestaand uit een spiraalvormige tuinslang van 30 meter, sproeikop met 5 functies en 3 koppelstukken.
28,99
Gratis thuisbezorgd in NL en BE
Gratis retour
30 dagen bedenktijd
Thuiswinkel Waarborg gecertificeerd
Achteraf betalen
Beschrijving

Geen tuin kan zonder tuinslang. Maar zo'n lange slang raakt gemakkelijk verstrikt als je hem uit- of inrolt. En als je dan denkt dat hij netjes ligt, loopt het water niet goed door omdat er toch een knik in zit. Deze 30 meter lange spiraalslang van Kinzo Garden blijft altijd netjes in het gareel. Je kunt hem uittrekken zover als nodig, waarna hij zichzelf weer oprolt zonder knopen en knikken. 

Handig bij lange afstanden

De slang heeft een spiraalvorm die altijd weer zijn originele vorm aanneemt. Dat is handig want je hoeft hem dus niet op te rollen om hem op te bergen. Dat gaat helemaal vanzelf. Uitgerold is deze spiraalvormige tuinslang maar liefst 30 meter lang. Dat is gemakkelijk als je een langere afstand moet overbruggen. 

5 sproeifuncties 

Bij de set zit ook een sproeikop met 5 functies. Draai aan de sproeikop om naar wens met een 'gentle shower', een 'flat spray', een 'mist, een 'sharp' of een 'full action' de tuin te sproeien of iets schoon te spoelen. Je krijgt er ook 3 koppelstukken bij. Een universeel koppelstuk voor aan de kraan en 2 slangkoppelingen van 2x 0.95cm 3/8". 

Tuinslangset inclusief: 
  • 1 x slang van 30 meter 
  • 1x sproeikop met 5 functies 
  • 1x universeel kraankoppelstuk 
  • 2x slangkoppeling van 0,95 cm (3/8")
Specificaties
SKU8711252074283
MerkKinzo
MateriaalEVA