Bakplaat Teppanyaki XL 1800W

Met een groep gezellig bakplaten doe je met deze XL teppanyaki grillplaat van Alpina.
47,99
Gratis thuisbezorgd in Nederland en België
Gratis retourneren
Altijd 30 dagen bedenktijd
Thuiswinkel Waarborg gecertificeerd
Betalen zoals je wilt, vooraf of achteraf
Beschrijving

Gezellig samen bakplaten, bijvoorbeeld tijdens de feestdagen? Met deze extra grote teppanyaki grillplaat schuift iedereen aan om zijn eigen kostje te maken, terwijl je heerlijk bijpraat.

XL-versie

Deze elektrische bakplaat heeft een extra groot oppervlak, zodat je met veel personen tegelijk kan aanschuiven. De grillplaat is zo'n 87 centimeter lang en circa 23 centimeter breed. Dat geeft je een grilloppervlak van maar liefst 0,2 m².

Social dining

Het eten van een bakplaat wordt, net als gourmetten en racletten, ook wel 'social dining' genoemd. Het heeft dan ook als groot voordeel dat je als gastheer of gastvrouw meer tijd met je gasten kan doorbrengen. Bereid het goed voor, zet alles op tafel en schuif gelijk met je gasten aan om samen het eten te bereiden en op te eten. Kokkerellen doe je dus samen aan tafel, in plaats van alleen in de keuken. Dat mag je met recht sociaal noemen.

Favoriet gerecht

Een ander voordeel van zelf je eten bereiden, is dat ieder precies datgene uitkiest wat hij of zij lekker vindt. Ben je een liefhebber van vlees of vis, eet je liever vegetarisch of bijvoorbeeld koolhydraatarm? Haal de juiste boodschappen in huis en ieder maakt zijn favoriete maaltje op de bakplaat. 

Gemakkelijke bediening

Deze teppanyaki bakplaat werkt heel gemakkelijk. Sluit de stekker aan op een stopcontact en stel de temperatuur in met de draaiknop. De instelbare thermostaat draai je van de uit-stand ('off') naar een warmtevariatie van 1 tot en met niveau 5. Het controlelampje gaat branden tijdens het opwarmen. Zodra deze ingestelde temperatuur is bereikt, gaat de temperatuurindicator uit.

Handvatten en lekbakje

Je tilt de bakplaat heel gemakkelijk op bij de handvaten. Een andere handige functionaliteit is het lekbakje dat is inbegrepen. Dit bakje vangt bijvoorbeeld het vet op en je kan hier ook vastgekoekte etensresten naartoe schuiven met een houten spatel. De teppanyaki-plaat is bovendien gemakkelijk te reinigen.

Details teppanyaki bakplaat

  • Vermogen: 1800 Watt
  • Voltage: 230 Volt/ 50 Hz
  • XL: 87 x 23 centimeter
  • Met vet lekbakje
  • Instelbare thermostaat
Specificaties
SKU8711252182216
KleurNoir