Onze top 5 terrasverwarmers

Wanneer de zomer ten einde loopt en de koelere maanden hun intrede doen, betekent dat niet dat je helemaal niet meer buiten kunt zitten. Met een geschikte terrasverwarmer kun je namelijk het hele jaar door genieten van een prima temperatuur. In dit artikel hebben we onze top 5 terrasverwarmers voor je op een rijtje gezet.

5. alpina Heater Terrasverwarmer 2000W

De alpina Heater Terrasverwarmer 2000W is een krachtpatser die jouw buitenruimte snel en efficiënt verwarmt. Omdat het een hangende heater is, kun je de warmte precies krijgen waar je wilt. De heater is geschikt voor ruimtes tussen de 12-18 m², waarmee het gerichte warmte geeft voor een ruim gezelschap. De terrasverwarmer is IP55 beschermd, wat betekent dat hij stof- en waterdicht is.  

+ Hangend, waardoor je de warmte precies kunt krijgen waar je wilt 

+ Groot bereik tot 18 m² 

+ IP55 beschermd 

- Bediening enkel op apparaat zelf 

4. alpina Heater Terrasverwarmer met Afstandsbediening 2000W

Deze terrasverwamer van alpina lijkt erg op de terrasverwarmer die we als eerste behandeld hebben, maar komt met een afstandsbediening. Dat maakt het gebruik van deze hangende terrasverwarmer een stuk eenvoudiger, vooral als je de heater graag wat hoger wilt hanger waar je er niet zo gemakkelijk bij kunt. Door hem te draaien kun je hem instellen zoals je zelf wilt. Ook deze terrasverwarmer is een krachtige 2000 Watt en geschikt voor het verwarmen van ruimtes tussen de 12-18 m².  

+ Hangende terrasverwarmer inclusief afstandsbediening 

+ Groot bereik tot 18 m² 

+ IP55 beschermd 

2x AAA-batterijen voor afstandsbediening niet inbegrepen 

3. alpina Heater Infrarood 800W 

Heb je een kleinere buitenruimte? Dan is de alpina Heater Infrarood 800W een energievriendelijke en compacte terrasverwarmer voor jouw buitenruimte. Deze heater verwarmt een kleiner oppervlak, maar dankzij de 360° warmteverspreiding zit iedereen om de heater heen warm, in tegenstelling tot een terrasverwarmer met warmte die maar één kant op blaast. Deze terrasverwarming is perfect voor het verwarmen van tussenruimtes zoals de patio of een balkon. 

+ 360° Warmteverspreiding 

+ Aanraakbescherming  

+ Hittebestendig gaaswerk 

- Relatief klein warmtegebied 

2. alpina Heater Terrasverwarmer met Afstandsbediening 1500W

De alpina Heater Terrasverwarmer met Afstandsbediening 1500W is een veelzijdige optie die past bij diverse buitenruimtes. Doordat hij aan een plafond hangt en 360° verwarmd, is het verwarmingsoppervlakte relatief groot, namelijk tot 18 m². Dit is wel ook gelijk het nadeel: zonder dak of balk om aan te bevestigen is deze terrasverwarming niet de beste keuze. Bij de lamp ontvang je een metalen ketting en haak van metaal, dus na montage hangt je warmtelamp stevig en veilig op. 

+ Ruim verwarmingsgebied tot 18 m² 

+ Eenvoudige plafondmontage met meegeleverde materialen 

+ Inclusief afstandsbediening 

- Dient opgehangen te worden met haak, daardoor niet overal beschikbaar 

1. Stanley Ventilator Kachel 230V ST-23-240-E

Deze Ventilator Kachel van Stanley is een echte krachtpatser die ruimtes tot maar liefst 20 m² verwarmt. Het is een erg praktische verwarmer die je gemakkelijk meeneemt dankzij het handvat, waardoor hij niet alleen handig is op het terras, maar ook goed te gebruiken is tijdens het klussen op koude dagen. De Stanley Ventilator Kachel beschikt over een aantal handige functies, zoals overhittingsbeveiliging, ventilatorfunctie en een instelbare thermostaat.  

+ Grootste verwarmingsgebied: tot 20 m² 

+ Incl. ventilatorfunctie 

+ Makkelijk mee te nemen, dus flexibel inzetbaar 

- Praktisch, maar niet persé gericht op design 

De beste terrasverwarming voor jou 

Buiten zijn, in de tuin of op het terras, is iets wat we allemaal graag doen en bevorderlijk is voor onze mentale gezondheid. Een terrasverwarming is de beste manier om langer plezier te hebben van je terras, patio of tuin – ook als de temperatuur niet meer zo aangenaam is. Het warmkleurige licht van een terraswarmer geeft een knusse sfeer en straalt een behaaglijke warmte uit. Bekijk MaxiMondo's terrashaarden, of bekijk de lampen met verwarming