Vivamore

Bad- of douchegreep met zuignappen

Vivamore handgreep met zuignappen voor een extra steuntje in de rug in de badkamer als je niet goed het bad of douche in of uit raakt
21,99
Gratis thuisbezorgd in NL en BE
Gratis retour
30 dagen bedenktijd
Thuiswinkel Waarborg gecertificeerd
Achteraf betalen
Beschrijving

Wanneer je bang bent om uit te glijden in bad of douche is deze handgreep van Vivamore het ideale hulpmiddel. Ook als je niet meer zelfstandig op kunt staan of moeilijk het bad of de douche in kunt, biedt deze Vivamore handgreep een extra steuntje in de rug. Zo stap je weer zelfverzekerd de badkamer binnen. Tijdens een revalidatie of herstel na een operatie of breuk kan deze hendel ook uitkomst bieden. 

Sterke zuignappen 

De sterke zuignappen hechten zich aan elke gladde, vlakke, niet poreuze ondergrond. De handgreep is niet bedoeld voor gebruik op een stenen muur of ongelijke oppervlakken. Installeren gaat gemakkelijk, zonder gereedschap en zonder gaten in de muur. Je trekt de blauwe klemmetjes omhoog en plaatst de handgreep op de ondergrond. De zuignappen zuigen zich nu vacuüm. Wanneer je de klemmetjes weer dichtklapt, zuigen de zuignappen zich nog extra vast aan de ondergrond. 

Let op: Controleer voor gebruik altijd of het handvat goed vast zit. De badgreep is uitsluitend bedoeld om het evenwicht te bewaren. Onder geen beding mag met het hele lichaamsgewicht aan de greep worden getrokken. 

Specificaties
SKU8711252123561
MerkVivamore
MateriaalKunststof