Umbro

Halter 3 KG

Door het lage gewicht van de Umbro halter is deze perfect voor beginnende sporters en bijvoorbeeld senioren die thuis wat meer willen bewegen.
29,99
Gratis thuisbezorgd in NL en BE
Gratis retour
30 dagen bedenktijd
Thuiswinkel Waarborg gecertificeerd
Achteraf betalen
Beschrijving
Met de Umbro 3 KG halter in blauw werk je op een laagdrempelige maar toch effectieve manier aan je gezondheid. Door het relatief lage gewicht van 3 kilogram is de dumbbell het perfecte trainingsmateriaal voor sporters die net beginnen en senioren die gedurende de dag wat meer beweging willen krijgen. Met de halter train je verschillende spieren over het hele lichaam, en kun je bepaalde oefeningen een stuk intensiever maken voor een hogere calorie verbranding. Dankzij het stoot- en krasvrije materiaal is de halter perfect voor gebruik thuis en in appartementen met het risico op geluidsoverlast.  

Perfect voor beginnende sporters

De Umbro blauwe halter heeft een gewicht van 3 kilogram. Hierdoor is de halter het perfecte gewicht voor beginnende sporters en senioren die gedurende de week wat meer beweging willen krijgen vanuit huis. Je kunt de halter gebruiken voor krachttraining om verschillende spiergroepen over het hele lichaam te trainen, maar dat is niet het enige. Gebruik de dumbell van 3 kilogram bijvoorbeeld om andere oefeningen intensiever te maken. Een populaire manier om dit te doen is door de dumbell tijdens lunches en squats vast te houden voor een hogere calorie verbranding. Maar je kunt de dumbbell ook gebruiken tijdens het wandelen om meer intensiteit aan de training toe te voegen.

Stoot- en krasvrij materiaal 

Naast het feit dat de Umbro halter van 3 KG een perfecte fitness tool is voor beginnende sporters, is er ook nog een ander groot voordeel: het materiaal. De Umbro dumbbell is gemaakt van een mix tussen rubber in vinyl. Hierdoor maakt de halter geen krassen op vloeren, maar maakt hij ook weinig geluid wanneer 2 dumbells elkaar raken of op de grond vallen. Mede hierdoor is de dumbbell perfect voor thuis gebruik en in appartementen waar geluidsoverlast vaak een probleem is.

Specificaties Umbro halter 3 KG

  • Merk: Umbro
  • Kleur: blauw
  • Materiaal: vinyl/rubber
  • Afmetingen: 19,5 x 8,5 x 8 CM
  • Ideaal voor fysiotherapie en revalidatie
  • Train verschillende spieren
  • Krachttraining
  • Perfect voor beginnende sporters
Specificaties
SKU8711252269634
MerkUmbro
Materiaalvinyle