Umbro

Buiktrainer 73 x 61 x 69 CM

De Umbro buiktrainer zorgt ervoor dat je zorgeloos je buikspieren kunt trainen zonder daarbij je rug en nek te belasten.
39,99
Gratis thuisbezorgd in NL en BE
Gratis retour
30 dagen bedenktijd
Thuiswinkel Waarborg gecertificeerd
Achteraf betalen
Beschrijving
Het trainen van je buikspieren is niet alleen goed voor een platte gespierde buik, maar zorgt ook voor ontlasting van je rug. Wanneer je buikspieren namelijk goed getraind zijn, leun je met je gewicht minder snel op je rugspieren. Dit voorkomt op zijn beurt rugklachten en pijn. Buikspieroefeningen kunnen echter soms erg belastend zijn, vooral wanneer je niet de juiste houding aanneemt. Gelukkig is er de Umbro buiktrainer. Deze handige ab trainer zorgt ervoor dat je tijdens het doen van onder andere crunches altijd in de juiste houding licht. Hierdoor zorgt de buikspiertrainer ervoor dat je minder snel fouten maakt en voorkomt de buikspier trainer pijn of blessures. 

Ergonomisch ontwerp

Het grootste voordeel aan de Umbro buiktrainer is dat hij volledig de leiding neemt in het aannemen van de juiste houding tijdens oefeningen. Dit betekent dat je tijdens de buikspier oefeningen geen fouten maakt, en daarmee pijn of blessures aan vooral de rug kunt voorkomen. Met de hoofdsteun ontlast je daarnaast ook nog eens je nek. Met behulp van de ab trainer zorg je voor basiskracht in de buikspieren. Hierdoor is de buikspiertrainer perfect voor beginners, senioren of mensen met rugklachten, maar ook gevorderde sporters kunnen de buiktrainer van Umbro goed gebruiken. Dankzij met foam bedekte handgrepen kun je de buikspier trainer ook comfortabel vasthouden. 

Verschillende buikspieroefeningen 

Dankzij de Umbro buiktrainer kun je verschillende soorten buikspier oefeningen veilig en makkelijk uitvoeren, zonder daarbij je rug te beschadigen. Een aantal oefeningen die je op de ab trainer kunt doen zijn onder andere sit ups en verschillende soorten crunches. Maar ook leg raises en flutter kicks kun je perfect uitvoeren op de Umbro buikspiertrainer. Met zijn afmetingen van 73 x 61 x 69 centimeter is de buiktrainer compact genoeg om netjes op te bergen.

Specificaties Umbro buiktrainer

  • Afmetingen: 73 x 61 x 69 CM
  • Ergonomisch ontwerp
  • Buikspieren trainen
  • Calorieën vebranden
Specificaties
SKU8711252268835
MerkUmbro
MateriaalMetal