Scatch

Basketbalspel met 2 Ballen

Speel binnen of buiten een potje basketbal Scatch Air Slam met dit gemakkelijk monteerbare basketbalspeelveld met elektronisch scorebord en stadiongeluid.
47,99
Gratis thuisbezorgd in NL en BE
Gratis retour
30 dagen bedenktijd
Thuiswinkel Waarborg gecertificeerd
Achteraf betalen
Beschrijving

Speel een potje basketbal met deze gemakkelijk monteerbare basketbalset voor kinderen van Scatch. Je kan alleen spelen of iemand uitdagen voor een wedstrijd, net als in de Arcadehal. Wie gooit het vaakst raak? Het scorebord houdt de telling voor je bij. Bovendien hoor je stadiongeluiden om het nog echter te maken.

Gejuich en gejoel 

Dit spel bestaat uit een speelveld dat je zelf opzet met een constructie van kunststof buizen en een flexibel speelveld. Bovenaan hang je het scorebord met het net eraan. Nu probeer je net als bij echt basketbal de bal door het net te werpen. De ballen komen naar je terug gerold en worden onderaan opgevangen. Je gooit dus gemakkelijk steeds weer opnieuw. Je hoort gejuich en gejoel en als je raak gooit, zijn je punten op het scorebord te zien. 

2 opblaasbare ballen 

Netten aan de zijkanten zorgen ervoor dat de bal beter in het spel blijft. Bij de set zitten 2 opblaasbare basketballen en een handpomp. De set werkt op 3 AAA-batterijen (niet inbegrepen).

Let op: dit spel heeft niet de formaten van een echt basketbalnet. Het net en de ballen zijn kleiner. In zijn geheel is het spel 145 centimeter hoog, 62 centimeter breed en 91 centimeter diep. Het spel is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. 

Specificaties
SKU8711252143262
MerkScatch
MateriaalPlastique