Philips

TV Muurbeugel SQM9442/00 Max 60"

Je televisie bevestig je goed aan de muur met deze draaibare, kantelbare, universele muurbeugel van Philips, geschikt voor tv's tot 60 inch.
59,99
Gratis thuisbezorgd in NL en BE
Gratis retour
30 dagen bedenktijd
Thuiswinkel Waarborg gecertificeerd
Achteraf betalen
Beschrijving

Je televisie aan de muur ophangen, doe je stevig en mooi met deze universele muurbeugel van Philips. Je bespaart hiermee ruimte, want je hebt geen tv-meubel meer nodig om je tv op te zetten. Ook geeft een tv-beugel je de mogelijkheid om zelf de kijkhoogte te bepalen. Met deze verstelbare muurbeugel kun je bovendien variëren in kijkhoek, want je kan hem draaien en kantelen, afhankelijk van je persoonlijke wensen. 

Universele muurbeugel voor tv's tot 60 inch

Met deze muurbeugel hang je allerlei soorten tv's op, zoals LCD, LED, OLED en QLED. Het ophangsysteem is geschikt voor zowel platte tv's als curved televisies met een gewicht tot maximaal 25 kilo en een schermgrootte van maximaal 60 inch.

Draaibaar en kantelbaar

Deze beweegbare tv-beugel kan 180 graden draaien, zowel naar links als naar rechts. Je kan hem ook kantelen. Naar boven kan dit 5 graden, naar beneden 15 graden. Zo kies je zelf dus de ideale kijkhoek. Handig om bijvoorbeeld spiegeling tegen te gaan of het scherm aan te passen aan je eigen positie. 

Kabels uit het zicht

Dankzij kabelmanagement houd je de tv-kabels zoveel mogelijk uit het zicht, waardoor dit ophangsysteem voor een strak uiterlijk zorgt.

Gemakkelijk te monteren

Je hangt deze tv muurbeugel gemakkelijk op, dank zij de geïntegreerde visuele weergave die zorgt voor een eenvoudige bevestiging en ideale positionering. Montagemateriaal is inbegrepen. Bij de muurbeugel vind je alle benodigde schroeven, ankers en bouten voor verschillende soorten muren.

Ook zitten er montagesjablonen bij, die het ideale gatenpatroon aangeven voor het boren in muren volgens het standaard VESA-montagegatenpatroon. De VESA-maat is de afstand tussen de bevestigingspunten achterop de televisie. VESA staat voor Video Electronics Standards Association. Het grootste deel van de televisiefabrikanten, waaronder Philips, Sony, Samsung en LG houdt deze universele maat aan. 

Mocht het nu toch nog zo zijn, dat de tv niet helemaal waterpas hangt nadat je hem hebt geïnstalleerd, dan kun je de opgehangen beugel zelfs nog enigszins corrigeren.

De tv-beugel is bovendien uitgerust met een veiligheidsvoorziening, die voorkomt dat je de tv onbedoeld verwijdert. Dat maakt hem wel zo veilig.
 

Details Philips muurbeugel SQM9442/00

  • Voor tv's met schermgrootte van 26" tot maximaal 60 inch
  • Maximale draagkracht: 25 kilo
  • Draaibaar tot 180 graden, zowel naar links als naar rechts
  • Kantelbaar: 5° omhoog en 15° naar beneden
  • Lengte zwenkarm: 44,5 cm
  • Montagemateriaal inbegrepen
  • Inclusief montagesjablonen
  • Muurafstand: 6,6 cm
  • VESA standaard: 100 x 100 mm, 200 x 100 mm, 200 x 200 mm, 300 x 300 mm, 400 x 400 mm
Specificaties
SKU6959033844331
MerkPhilips
MateriaalAluminium