Philips

TV Muurbeugel SQM3221/00 Max 42"

Je televisie bevestig je goed aan de muur met deze vaste, universele muurbeugel van Philips, geschikt voor tv's tot 42 inch.
23,99
Gratis thuisbezorgd in NL en BE
Gratis retour
30 dagen bedenktijd
Thuiswinkel Waarborg gecertificeerd
Achteraf betalen
Beschrijving

Wil je je televisie aan de muur bevestigen? Met deze universele muurbeugel van Philips hang je hem mooi en stevig op. Je bespaart hiermee ruimte, want je hebt geen tv-meubel meer nodig om je tv op te zetten. Ook geeft een tv-beugel je de mogelijkheid om zelf de kijkhoogte te bepalen en het staat nog eens veel strakker in je interieur. 

Universele tv-beugel tot 42 inch

Met deze vaste muurbeugel hang je allerlei soorten tv's op, zoals LCD, LED, OLED en QLED. Het ophangsysteem is geschikt voor zowel platte tv's als curved televisies met een gewicht tot maximaal 25 kilo en een schermgrootte van maximaal 42 inch (107 centimeter). Deze vaste tv-beugel zit heel dicht tegen de muur. De muurafstand is slechts 2,6 centimeter, wat het geheel een mooi strak uiterlijk geeft.

Gemakkelijk en stevig ophangen

Je hangt deze tv muurbeugel gemakkelijk op, dank zij de geïntegreerde visuele weergave die zorgt voor een eenvoudige bevestiging en ideale positionering. Montagemateriaal is inbegrepen. Bij de muurbeugel vind je alle benodigde schroeven, ankers en bouten voor verschillende soorten muren.

Ook zitten er montagesjablonen bij, die het ideale gatenpatroon aangeven voor het boren in muren volgens het standaard VESA-montagegatenpatroon. De VESA-maat is de afstand tussen de bevestigingspunten achterop de televisie. VESA staat voor Video Electronics Standards Association. Het grootste deel van de televisiefabrikanten, waaronder Philips, Sony, Samsung en LG houdt deze universele maat aan. 

De tv-beugel is bovendien uitgerust met een veiligheidsvoorziening, die voorkomt dat je de tv onbedoeld verwijdert. Wel zo veilig.

Details Philips muurbeugel SQM3221/00

  • Voor tv's met schermgrootte van maximaal 42 inch (107 centimeter)
  • Maximale draagkracht: 25 kilo
  • Bevestigingsmateriaal inbegrepen
  • Inclusief montagesjablonen
  • Minimale montage interface compatibiliteit (VESA): 100 x 100 mm
  • Maximale montage interface compatibiliteit (VESA): 200 x 200 mm
  • Afstand tot de muur: 2,6 cm
Specificaties
SKU6959033844737
MerkPhilips
MateriaalAluminium
Fabrieksgarantie termijn1 jaar