Philips

4-voudige Stekkerdoos SPN5140YB/39 230V Geel/Zwart Waterproof

De 4-voudige SPN5140B/39 stekkerdoos van Philips beschikt over een IP44 water- en stofbestendigheidscertificaat. Hierdoor is het de perfecte stekkerdoos voor binnen en buiten gebruik, maar ook voor op werkplaatsen.
29,99
Gratis thuisbezorgd in NL en BE
Gratis retour
30 dagen bedenktijd
Thuiswinkel Waarborg gecertificeerd
Achteraf betalen
Beschrijving
Vanwege weersomstandigheden kan het soms lastig zijn om buiten meerdere apparaten van stroom te voorzien. Gelukkig is de Philips SPN5140YB/39 stekkerdoos hier wel op voorbereid. De verdeelstekker heeft een IP44 certificaat waarmee hij bewezen stof- en spatwaterbestendig is. Hierdoor is het de perfecte stekkerdoos voor gebruik buiten en op werkplaatsen. Danzkij het geïntegreerde kabelbeheer systeem hoef jij je geen zorgen meer te maken om kabels die gedurende de dag in de knoop geraken. 

IP44 stof- en spatwaterbestendig 

De Philips SPN5140YB/39 stekkerdoos heeft een IP44 certificaat. Hiermee is de verdeelstekker aantoonbaar stof- en spatwaterbestendig. Dit betekent dat de stekkerdoos minder snel schade op loopt in vochtige en stoffige omstandigheden zoals buiten of in een werkplaats. 

Geïntegreerd kabelbeheer

Om te voorkomen dat kabels in de knoop raken en daardoor sneller beschadigen heeft de Philips SPN5140YB een geïntegreerd kabelsysteem. Je kunt de kabels door de 2 elastische lussen aan de verdeelstekker halen om ze netjes en georganiseerd te houden. Dankzij 2 intrekbare metalen haken hang je de stekkerdoos daarnaast ook gemakkelijk aan de muur voor nog meer organisatie.

4 stopcontacten

De Philips SPN5140YB/39 beschikt over 4 stopcontacten met beschermende kleppen. Hierdoor kun je middels een stopcontact tot wel 4 apparaten gelijktijdig van stroom voorzien. 

Specificaties Philips SPN5140B/39 stekkerdoos 
  • 4 stopcontacten met kleppen
  • 2 intrekbaren metalen haken
  • Elastische lus voor kabel organisatie
  • IP44 water- en stofbestendig
  • Geïntegreerd kabelbeheer
  • Netsnoer van 3 meter
Specificaties
SKU4895229112681
MerkPhilips
MateriaalPlastic