Philips

AA-Batterijen - 6x12 Stuks

Grijp nooit meer mis op nieuwe batterijen dankzij de Philips AA-batterijen in handig 72-pack. De AA-batterijen zijn uitermate geschikt voor apparatuur die over een langere periode weinig stroom verbruikt.
Actie 22,99 Adviesprijs 24,99
Gratis thuisbezorgd in Nederland en België
Gratis retourneren
Altijd 30 dagen bedenktijd
Thuiswinkel Waarborg gecertificeerd
Betalen zoals je wilt, vooraf of achteraf
Beschrijving
Grijp nooit meer mis op nieuwe batterijen dankzij de Philips AA-batterijen in handig 72-pack. De AA-batterijen beschikken over hoogwaardige zinkchloride technologie. Hierdoor hebben ze een houdbaarheid van 3 jaar, waarin ze zeker 80% van het totale energievermogen behouden. De AA-batterijen zijn uitermate geschikt voor apparatuur die over een langere periode weinig stroom verbruikt. Denk daarbij aan klokken, radio's, calculators en afstandbedieningen. Ze zijn daarnaast vrij van schadelijke stoffen waaronder cadmium en kwik.

Top prestaties

De Philips AA-batterijen beschikken over hoogwaardige zinkchloride technologie. Hierdoor garandeert Philips een langere levensduur bij gebruik in energiezuinige apparaten. Elke batterij heeft een houdbaarheid van 3 jaar. Gedurende die periode behouden de batterijen minimaal 80% van de oorspronkelijke energie. De batterijen zijn daarnaast vrij van cadmium en kwik, schadelijke zware metalen die slecht zijn voor de gezondheid.

Gebruiksgemak

Elke Philips batterij heeft zijn eigen kleur waardoor de verschillende maten en soorten makkelijk van elkaar te onderscheiden zijn. Hierdoor zul je de Philips AA-batterijen met Zinkchloride technologie ook vrij snel herkennen. Daarnaast zijn de batterijen voorzien van makkelijk te begrijpen en taalvrije uitleg. 

Specificaties Philips AA-batterijen met Zinchloride technologie

  • Batterij soort: AA/ R6 Zinc Chloride
  • Voltage: 1.5 V
  • Metaal compositie: Zinc Chloride
  • Vrij van cadmium en kwik
  • 6 sets van 12 AA-batterijen
  • Houdbaarheid: 3 jaar
  • Behoud tot 3 jaar 80% van energie vermogen 
  • Verwisselbaar met: AA, R6, UM3, 15F en M15F
Specificaties
SKU6013721217248
MerkPhilips
MateriaalMetaal
Verpakkingsinhoud6x 12 stuks AA-batterijen