Motorola

Babyfoon VM35-2

Met de Motorola Nursery VM35-2 baby-monitor met camera houd je via het gesplitste 5-inch scherm niet 1, maar zelfs 2 kinderen in de gaten. Controleer daarnaast gemakkelijk de kamertemperatuur, voer gesprekken met je kleintje of speel kalmerende slaapliedjes af via de ingebouwde microfoon.
249,99
Gratis thuisbezorgd in NL en BE
Gratis retour
30 dagen bedenktijd
Thuiswinkel Waarborg gecertificeerd
Achteraf betalen
Beschrijving
Ouders geworden van een tweeling? Dan zul je merken hoe lastig het is om beide kinderen in de gaten te kunnen houden. Met de Motorola Nursery VM35-2 babyfoon bewaak je de kinderkamer gemakkelijk, zelfs vanaf een afstand. De babyfoon komt met 2 camera's en een 5-inch ouder-unit met gesplitst scherm waarmee je niet 1 maar zelfs 2 kinderen in de gaten kunt houden. Dankzij een zichtbereik van maar liefst 300 meter (binnenshuis zo'n 50 meter bereik) kun je overal in huis verbonden blijven en de ingebouwde geluidsgevoelige microfoon zorgt ervoor dat je geen kik meer hoeft te missen. 

5-inch gesplitst scherm

Met de Motorola Nursery VM35-2 babyfoon met camera kun je te allen tijde zicht houden op de kinderkamer. Gebruik het grote 5-inch scherm om zicht te krijgen op niet 1, maar indien nodig zelfs 2 kleintjes. Via het scherm van de VM35-2 kun je de zoomfunctie van de camera bedienen, de kamertemperatuur in de gaten houden, een gesprek in twee richtingen voeren of een van de 5 vooraf ingestelde kalmerende slaapliedjes afspelen.

Hooggevoelige microfoon

Naast live-beelden vanuit de kinderkamer krijg je via het scherm van de Motorola Nursery VM35-2 babyfoon ook een melding wanneer er in de kamer geluid wordt geconstateerd. Zo hoef je nooit meer een kik of huilbui te missen. Met een zichtbereik tot maar liefst 300 meter (binnenshuis circa 50 meter) kun je door middel van de ingebouwde microfoon ook vanaf een afstand je kindje geruststellen. 

Infrarood nachtzicht 

Wanneer je baby vaak beter slaapt in een donkere kamer kan het voor de meeste camera's soms lastig zijn om bij minder licht goed zicht te houden. Hier heb je met de Motorola Nursery VM35-2 baby-monitor met camera gelukkig geen last van. Dankzij de infrarood nachtzicht-functie van de camera kun je zelfs bij weinig tot geen daglicht een oogje in het zeil houden.

Specificaties Motorola Nursery VM35-2 Baby monitor

  • 2,4 GHz FHSS draadloze verbinding
  • 5-inch kleurenschermen met voet
  • Gesplitst scherm
  • Weergave van kamertempteratuur
  • 5 voorgeïnstalleerde slaapliedjes
  • Infrarood nachtzicht
  • Digital zoom
  • Tweezijdige communicatie
Specificaties
SKU5055374710197
MerkMotorola
MateriaalPlastique