Motorola

Babyfoon met Camera VM55 5" WHT

Bewaak je baby zelfs wanneer hij of zij ligt te slapen met behulp van de Motorola Nursery VM55 babyfoon met camera. Dankzij de draadloze camera en ouderunit houd je overal in huis een oogje in het zeil.
275,99
Gratis thuisbezorgd in NL en BE
Gratis retour
30 dagen bedenktijd
Thuiswinkel Waarborg gecertificeerd
Achteraf betalen
Beschrijving
Als kersverse ouder wil je natuurlijk niets liever dan je baby beschermen. Het liefst houd je jouw baby zelfs in de gaten wanneer hij of zij ligt te slapen, maar hoe doe je dit zonder de nachtrust te verstoren? Simpel: met de Motorola Nursery VM55 babyfoon met camera. Deze handige camera met ouder-unit plaats je middels een standaard of wiegmontage gemakkelijk op de kinderkamer. Vervolgens ontvang je op de oudermonitor overal in huis live beelden van je kind, kun je inzoomen, de camera draaien, rustgevende muziek afspelen en zelfs 2-weg-gesprekken voeren. Is de babykamer te donker? Geen probleem! De draadloze camera beschikt ook over speciale infrarood nachtzicht.

5-inch kleurendisplay

De ouderunit van de Motorola Nursery VM55 babyfoon met camera heeft een breed kleurenbeeldscherm van maar liefst 5-inch. Zo bekijk je met gemak foto's en video's die door de camera live vanuit de kinderkamer worden verzonden. De unit is makkelijk mee te nemen en geeft je de mogelijkheid om de camera in te laten zoomen, te kantelen, gesprekken te voeren met je kindje, de kamertemperatuur te monitoren en om rustgevende slaapliedjes af te spelen.

Draadloze en draagbare camera

De camera op de Motorola Nursery VM55 babyfoon is uitgerust met een oplaadbare batterij. Wanneer deze volledig is opgeladen kun je hem overal in huis plaatsen zonder dat je daarbij lastige kabels nodig hebt. De camera en ouder-monitor maken verbinding met elkaar middels een 2,4 GHz FHSS-technologie. Mede door deze technologie is de verbinding storingsvrij en veilig. Wil je de camera zo dicht mogelijk bij je baby plaatsen? Dit doe je gemakkelijk met de bijgeleverde stargrip en wiegmontage.

Eco-modus en hooggevoelige microfoon

De Motorola Nursery VM55 babyfoon met camera maakt gebruik van eco-mode-technologie. Hierdoor worden de audio- en video-overdracht uitgeschakeld en maakt de camera enkel verbinding met de ouder-unit wanneer je baby een geluid maakt. Elke piep en elk geluid dat je baby maakt wordt opgevangen door een hooggevoelige ingebouwde microfoon.

Specificaties Motorola Nursery VM55 babyfoon met camera
  • 5-inch kleurendisplay
  • Camera met geïntegreerde/ oplaadbare batterij
  • Volumeregeling
  • Kamertemperatuur bewaking
  • 2-weg communicatie
  • Camera met afstandsbediening: draaien, kantelen en inzoomen
  • Slaapliedjes afspelen
  • Infrarood nachtzicht
  • Incl. flexibele wieg bevestiging
  • Hooggevoelige microfoon
Specificaties
SKU5055374710241
MerkMotorola
MateriaalPlastique