Motorola

Babyfoon met camera VM483 2.8" WHT

Het altijd kunnen zien van je kind geeft elke ouder een gevoel van rust. En dat krijg je zeker met behulp van de Motorola Nursery VM483 babyfoon met camera, kleurenscherm, terugspreekfunctie en nachtzicht.
167,99
Gratis thuisbezorgd in NL en BE
Gratis retour
30 dagen bedenktijd
Thuiswinkel Waarborg gecertificeerd
Achteraf betalen
Beschrijving
Als ouder wil je er altijd zeker van zijn dat je kindje veilig en geborgen is, ook wanneer hij of zij slaapt. Zodra je baby eindelijk in dromenland is, wil je hem natuurlijk niet storen. Om ze toch in de gaten te blijven houden zonder de baby kamer in te gaan introduceert Motorola Nursery de VM483 baby monitor met camera. Dankzij deze babyfoon ben je in staat om hoge kwaliteit live beelden vanuit de babykamer te ontvangen op een 2.8-inch kleuren display ouder unit. Met de speciale nachtzicht functie kun je nog steeds een oogje in het zeil houden, zelfs als de lichten in de kinderkamer uit zijn.

2.8-Inch ouder unit en camera van hoge kwaliteit

De Motorola Nursery VM483 video baby monitor wordt geleverd met een camera en losse ouder unit. De camera plaats je eenvoudig op een strategische plek in de babykamer. Zodra deze geïnstalleerd is kun je de ouder unit met zijn 2.8-inch kleurenscherm gebruiken om live beelden van de baby te ontvangen. De ouder unit heeft een bereik van maximaal 300 meter binnenshuis. Indien nodig kun je de set ook uitbreiden met maximaal 4 camera's die apart verkocht worden.

Infrarood nachtzicht en digitale zoom

Om een volledig zicht te houden op de babykamer en je baby heeft de Motorola VM483 babyfoon met camera zowel een digitale zoom als een infrarood nachtzicht functie. Met de digitale zoom kun je indien nodig inzoomen op de baby. Dankzij het infrarood nachtzicht kun je live beelden vanuit de babykamer blijven bekijken, zelfs als de lichten uit zijn.

Tweewegcommunicatie en kamertemperatuurbewaking

Naast het bekijken van je baby, wil je hem of haar ook op afstand kunnen kalmeren. De Motorola Nursery heeft een tweewegcommunicatiefunctie waarmee je elk piepje kunt horen dat uit de babykamer komt. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om via de ouder unit je kindje toe te spreken. Om ervoor te zorgen dat je baby extra comfortabel is, kun je met de Motorola Nursery VM483 ook de kamertemperatuur van de babykamer controleren. 

Specificaties Motorola Nursery VM483 babyfoon met camera
 • 2,8" diagonaal kleurenscherm
 • Controle van de kamertemperatuur
 • Twee-weg communicatie
 • Veilige privé verbinding
 • Groot bereik: zichtlijn tot 300 meter, bereik binnenshuis ongeveer 50 meter
 • Infrarood nachtzicht
 • Volumeregeling
 • Digitale zoom
 • Zeer gevoelige microfoon
 • LED-indicator geluidsniveau
 • Draadloze 2.4 GHz FHSS-technologie voor thuis
Specificaties
SKU5055374710135
MerkMotorola
MateriaalPlastique