Motorola

Babyfoon AM21 Audio Wit

Monitor de veiligheid van je baby met de audio AM21 babyfoon van Motorola Nursery. Met een bereik van maximaal 300 meter en een hoog gevoelige microfoon wordt je waar dan ook in huis gealarmeerd wanneer je baby wakker wordt of geluid maakt.
47,99
Gratis thuisbezorgd in NL en BE
Gratis retour
30 dagen bedenktijd
Thuiswinkel Waarborg gecertificeerd
Achteraf betalen
Beschrijving
Voor de veiligheid van je baby wil je natuurlijk het liefst een betrouwbare babyfoon die je op de hoogte stelt wanneer je kindje zijn of haar ouders nodig heeft. De hooggevoelige microfoon van de Motorola Nursery AM21 Audio babyfoon alarmeert je zodra je baby geluid maakt of wakker wordt. Met een bereik van maximaal 300 meter kun je de babyfoons door het hele huis gebruiken. Je laat de baby monitor met nachtlampje op de kinderkamer staan en neemt de volume regelaar mee naar een andere kamer in huis. 

Gevoelige microfoon

Dankzij de hoog gevoelige ingebouwde microfoon van de Motorola Nursery AM21 audio babyfoon kun je jouw baby perfect akoestisch monitoren tot een bereik van 300 meter binnenshuis. De babyfoon alarmeert je wanneer je kindje een geluid maakt of wakker wordt. Op de ouder monitor zit een volume regelaar met visuele volume-indicator waarmee je het volume naar eigen voorkeur aan kunt passen. Daarnaast krijg je via de ouder monitor ook een alarm wanneer je buiten bereik van de maximale 300 meter dreigt te gaan. 

ECO-Modus

De Motorola Nursery AM21 Audio babyfoon beschikt over een speciale ECO-modus. Dankzij deze technologie wordt het stroomverbruik van de babyfoon drastisch vermindert. In ECO stand wordt de audio verbinding verbroken wanneer de baby ligt te slapen en dus geen geluid maakt. De units maken enkel verbinding met elkaar wanneer er geluid wordt geregistreerd. 

DECT Technologie 

Dankzij de DECT technologie maakt de Motorola Nursery AM21 Audio babyfoon storings- en tapvrij communicatie tussen de twee toestellen mogelijk. Met DECT wordt je gealarmeerd wanneer je buiten het maximale bereik van 300 meter dreigt te gaan en krijg je een melding bij registratie van geluid in de kinderkamer.

Details Motorola Nursery AM21 Audio

  • Kwalitatief en helder geluid
  • Hooggevoelige microfoon
  • Bereik tot 300 meter
  • Veilige en sterke verbinding
  • DECT Wireless Technology
  • Volume controle
  • Out-of-range alarm
  • Met nachtlampje
Specificaties
SKU5055374709993
MerkMotorola
MateriaalPlastique