MaxiMondo

Mini Kweekbak Zwart

Met een kweekbak kun je het hele jaar door genieten van verse kruiden. Ook fijn voor het laten ontkiemen van zaadjes en het opkweken van gevoelige plantjes.
28,99
Gratis thuisbezorgd in NL en BE
Gratis retour
30 dagen bedenktijd
Thuiswinkel Waarborg gecertificeerd
Achteraf betalen
Beschrijving

Deze zwarte kweekbak oftewel met een mooi woord propagator is een ideaal kweekkasje voor het kweken van kruiden of het laten ontkiemen van zaadjes binnenshuis. Met zijn afmetingen van 39,1 x 25,7 x 18,5 centimeter past hij gemakkelijk op de vensterbank of op een ander zonnig plekje. Zet hem in de keuken zodat je altijd kunt genieten van verse kruiden zoals peterselie, basilicum, munt en andere eetbare planten. 

Ideaal microklimaat 

De mini-serre bestaat uit 3 delen. Een bak die overtollig water opvangt, een plateau voor de plantjes en een deksel. In het deksel zit een ventilatieopening die je op 3 manieren kunt instellen. Met deze broeikas creëer je een ideaal microklimaat voor je plantjes zonder dat ze bedreigd worden door externe omstandigheden zoals weer, wind, insecten en vogels. 

Zaadjes laten ontkiemen 

Deze miniatuur serre is niet alleen fijn voor kruiden, maar ook super voor het laten ontkiemen van zaadjes van planten die een hogere temperatuur nodig hebben. Het gaat dan bijvoorbeeld om zaden van groenten als tomaat, courgette, paprika, maar ook meloen. Deze ontkiemen alleen bij een temperatuur tussen de 15 °C en 24 °C. In deze kweekbak is groenten kweken voor je moestuin een fluitje van een cent. Ook leuk om kinderen te leren tuinieren.

Specificaties
SKU5905197264387
MerkMaxiMondo
MateriaalKunststof