Marionette Wooden Toys

Loopwagen met Blokken Hout

Je kleintje kan lekker achter deze kleurrijke, houten blokkenkar van Marionette Wooden Toys aan hobbelen.
33,99
Gratis thuisbezorgd in NL en BE
Gratis retour
30 dagen bedenktijd
Thuiswinkel Waarborg gecertificeerd
Achteraf betalen
Beschrijving

Zet je kleintje zijn of haar eerste stapjes? Of loopt je kindje al even, maar is wat steun nog handig en vooral ook leuk? Dan is het heerlijk om achter deze kleurrijke blokkenkar van Marionette Wooden Toys aan te hobbelen. Met de blokken in de houten loopwagen kun je allerlei bouwwerken maken. Een huis, een kasteel of een zo hoog mogelijke toren. 

Steun bij het lopen 

Naast speelgoed kan deze blokkenkar ook een hulp zijn bij het leren lopen. Let wel op dat je kleintje de basisbeginselen van het lopen al onder de knie heeft. Het vasthouden van de duwstang van de loopkar geeft je kind een beetje meer steun en zorgt ervoor dat hij niet zo snel omvalt. De blokken in de kar zorgen voor wat extra gewicht, zodat het karretje stabieler blijft. Blijf er wel altijd bij als je kleine met de blokkenkar rond wandelt. 

Ontwikkeling

De houten blokken in de kar zijn natuurlijk leuk om mee te spelen. Daarnaast is bouwen heel belangrijk voor de ontwikkeling van kinderen. Het stimuleert bijvoorbeeld hun motoriek en creativiteit, ze leren problemen oplossen en kunnen zich uitdrukken met hun bouwwerken, wat ook de taalontwikkeling stimuleert.

Gemaakt van kwaliteitshout 

Dit karretje ziet er met zijn vrolijke kleuren en vriendelijke blokkenoogjes erg aantrekkelijk uit. Je kind zal er lekker mee kunnen spelen. Het is gemaakt van kwaliteitshout. Houten speelgoed is robuust, stevig en daardoor duurzaam. Het kan tegen een stootje en gaat dus langer mee. Hout is ook een natuurlijk product en voelt lekkerder en 'warmer' aan dan kunststof. Dit speelinstrument is CE-gekeurd en geschikt voor kleinere kinderen. 

Let op: Je ontvangt deze blokkenkar als bouwpakket en zet hem zelf in elkaar. Houd schroefjes en kleine onderdelen weg bij kleine kinderen. 

Specificaties
SKU8711252170411
MerkMarionette Wooden Toys
MateriaalHout
Taal handleidingDuits, Engels, Frans, Nederlands