Lifetime Air

Airco Raamafdichtingsset Universeel

Met deze raam afdichtingsset van Lifetime Air voor raam of deur werkt je mobiele airco nog efficiënter
27,99
Gratis thuisbezorgd in NL en BE
Gratis retour
30 dagen bedenktijd
Thuiswinkel Waarborg gecertificeerd
Achteraf betalen
Beschrijving

Een mobiele airco heeft altijd een slang die naar buiten moet worden geleid door een raam of deur. Nadeel is dat raam of deur dan een stukje open moeten blijven staan. Met deze raamafdichtingsset van Lifetime Air heb je daar nu geen last meer van. De set bestaat uit een langwerpig stuk van 220 bij 30 centimeter en twee driehoekige stukken van 100 bij 30 centimeter. In het langwerpige stuk zit een gat met een diameter van 15 centimeter waar de airco slang doorheen geplaatst kan worden. Hiermee past de deur- en raamafdichtingsset op ramen en deurposten met een maximale hoogte van 220 centimeter en die zijwaarts kunnen openen.

Stevig polyester 

De stroken (1 rechthoekige en 2 driehoekige) zijn gemaakt van stevig polyester met een beetje spandex zodat de stof wat rekbaarder wordt. In een van de stroken zit een gat van 15 centimeter in diameter waar de afvoerslang van de mobiele airco doorheen past. 

Universele maten 

Deze afdichtingskit voor de mobiele airco is superhandig. Hij past op alle deuren en ramen omdat de maten universeel zijn. Je kunt hem op rechte ramen en op kantelramen gebruiken en zelfs voor schuifdeuren. Je installeert deze kit super gemakkelijk. Gewoon de stukken stof bevestigen met de bijgeleverde stukken klittenband. Slang erdoor steken en klaar. 

Efficiëntere airo-werking

Het grote voordeel is dat deze set de werking van je airco vergroot. Omdat er geen lucht/tocht van buiten meer binnenkomt, werkt hij veel efficiënter. Een ander groot voordeel is dat insecten en andere kleine diertjes (zoals muizen) door de afdichting je huis nu niet zo gemakkelijk meer binnenkomen. 

Inhoud verpakking: 

  • 1 rechthoekig stuk van 220 x 30 centimeter met een gat van Ø 15 centimeter
  • 2 driehoekige stukken van 100 x 30 centimeter
  • Circa 50 zelfklevende stukken klittenband
Specificaties
SKU8711252178349
MerkLifetime Air
MateriaalPolyester