Kinzo

Broeikas Tunnel 130x60x50cm

Wil je planten kweken? Met deze tunnelkas van Kinzo Garden bescherm je groenten, kruiden en andere gewassen en geef je ze een voorsprong in de tuin.
59,99
Gratis thuisbezorgd in NL en BE
Gratis retour
30 dagen bedenktijd
Thuiswinkel Waarborg gecertificeerd
Achteraf betalen
Beschrijving

Kweek je graag planten? Of wil je dat juist eens proberen met beperkte kosten? Deze broeikas geeft je groenten, kruiden, bloemen en andere gewassen een voorsprong en beschermt ze. Zo kun je al vroeg in het seizoen van start gaan met het kweken in volle grond.

Tunnelkas met rits

Deze tuinkas is een zogenaamde tunnelkas van circa 130 centimeter lang, 50 centimeter breed en een hoogte van ongeveer 60 centimeter. De kas heeft geen bodem; je zet hem direct op de aarde waar je gewassen staan. De doorschijnende folie benut optimaal de warmte en het licht van de zon, waardoor je een microklimaat creëert met een goede temperatuur en vochtigheid. De folie beschermt je planten tegen schadelijke insecten en weersinvloeden, zoals wind en regen. Aan beide uiteinden van de foliekas zit een rits, zodat je de folie goed kan openen om bijvoorbeeld je planten water te geven. De opgerolde folie kun je met lintjes vastzetten. Zo laat je de zaailingen ook afharden, waardoor ze wennen aan de temperatuur buiten de kas.

Voordelen tunnelkas

Het gebogen frame van de kweekkas is gemaakt van stalen buizen met verbindingsstukken van kunststof. Daaroverheen gaat een transparante folie van PVC. Dat heeft diverse voordelen. Zo is deze kas licht van gewicht en ben je relatief voordelig uit, zeker ten opzichte van een glazen tuinkas. De tunnelkas heb je ook snel opgezet en je kan hem gemakkelijk verplaatsen.

Details Kinzo Garden broeikas

  • Soort kas: tunnelkas/ foliekas
  • Afmeting: 130 x 50 x 60 cm (l x b x h)
  • Gemakkelijk op te rollen
  • Weerbestendige folie van PVC (0,08 mm)
  • Ramen met rits
  • Stevige structuur: 16x 0,24 mm
  • Vaste beugel met touw
Specificaties
SKU8711252195629
MerkKinzo
MateriaalPVC