Grundig

Wake up Light Wekkerradio

Word uitgeruster wakker op natuurlijke wijze met deze Grundig wake-up light met zonlichtsimulatie, natuurgeluiden en radio.
Actie 27,39 Adviesprijs 34,99
Gratis thuisbezorgd in NL en BE
Gratis retour
30 dagen bedenktijd
Thuiswinkel Waarborg gecertificeerd
Achteraf betalen
Beschrijving

Wil je voortaan fitter opstaan met een meer uitgerust gevoel? Met het Grundig wake up light met zonlichtsimulatie en natuurgeluiden gaat dat vast lukken.

Ontwaken op natuurlijke wijze 

Veel mensen hebben baat bij een wake-up light; een wekker die de zonsopgang simuleert. Het licht in je slaapkamer wordt met zo'n lichtwekker in kleine stapjes steeds helderder, net als in de natuur. Zo stijgt geleidelijk het niveau van cortisol en weet je lijf dat het tijd wordt om op te staan. Met deze lichtwekker ontwaakt je lichaam ontwaakt langzaam op meer natuurlijke wijze in plaats van dat je verward wakker schrikt van het geluid van de wekker.

Zeegeluiden of je favoriete radiozender 

De zonsopkomstsimulatie van de Grundig wake-up light en radiowekker start 30 minuten voor het moment dat je op wil staan. De kunstmatige zonsopgang kun je bovendien aanvullen met geluid. Kies uit 6 natuurgeluiden, zoals fluitende vogeltjes of het geluid van de zeegolven, of zet je favoriete FM radiozender op. De wekker biedt de mogelijkheid om je favoriete radiozenders op te slaan. Op de aangegeven wektijd klinkt 2 minuten lang het gekozen geluid. Als je nog even wil blijven liggen, druk je de sluimerknop in. Na 5 minuten snoozen begint het geluid opnieuw, aangevuld met het licht.

Ook als bedlampje en sfeerverlichting 

Andersom helpt deze klok je ook op natuurlijke wijze bij het inslapen met een zonsondergangsimulatie. Het licht dimt langzaam, alsof de zon ondergaat. Daarnaast werkt het wake up light als bedlampje en zit er ook sfeerverlichting op in groen, rood, blauw, paars of oranje of een kleurverloop van al deze kleuren? De helderheid van de nachtlamp kun je instellen in 10 niveaus. 

Back up met batterijen 

Het ronde wake-up light kan via 3 AAA-batterijen back-up krijgen als de stroom uitvalt (batterijen niet inbegrepen). Je sluit de wekker aan op stroom via de meegeleverde USB-kabel (stekker niet inbegrepen).

Specificaties: 

  • Digitale tijdweergave
  • LED-display instelbaar in 'low', 'high' en 'off'
  • Modus: 12 uur en 24 uur. In 12-uur-modus geeft de klok AM of PM weer
  • FM-radio
  • Simulatie van zonsopgang en zonsondergang
  • Sluimerfunctie
  • Keuze wekgeluiden: natuurlijke geluiden (6 varianten) of FM-radio
  • Geluidsvolume: 15 niveaus
  • Bedlamp met een warm witte kleur, kleurveranderend of keus uit groen, rood, blauw, paars en oranje
  • Helderheid bedlamp instelbaar in 10 niveaus
Specificaties
SKU8711252081953
MerkGrundig
MateriaalKunststof
Fabrieksgarantie termijn1 jaar
Taal handleidingDuits, Engels, Frans, Nederlands
Taal verpakkingDuits, Engels, Frans, Nederlands
Taal garantiebewijsNiet van toepassing