Grundig

Selfie set

Deze selfiestick is perfect voor het maken van mooie foto's van jezelf en anderen.
23,99
Gratis thuisbezorgd in NL en BE
Gratis retour
30 dagen bedenktijd
Thuiswinkel Waarborg gecertificeerd
Achteraf betalen
Beschrijving

Ben jij een echte selfie queen of king? Dan is deze selfie set voor jou gemaakt! Niet alleen voor het maken van selfies is deze stick in combinatie met de ring light helemaal geschikt,maar ook voor het maken van YouTube vlogs, Tik Tok filmpjes en Instagram tutorials!

Selfiestick

Film jezelf of maak leuke foto’s zonder moeite. De telefoon is makkelijk te bevestigen aan de kop van de selfie stick. Door de flexibele kop kun je bijna iedere telefoon bevestigen! Het handige aan deze selfiestick is dat er een knop op bevestigd is. Met deze foto-knop maak jeeenvoudig een leuke foto van jezelf of groep. Het duurt slechts 50 minuten voordat de selfiestick volledig is opgeladen. Met de meegeleverde USB-kabel laadt je destick helemaal op waardoor je tot wel 20 uur continu foto’s kan maken! Gebruikje de selfie stick even niet? Dan blijft de batterij van de stick op stand-bystand wel 3 dagen actief.

De selfie stick koppel je eenvoudig via Bluetooth aan je smartphone. Op het handvat zit een fotoknop, waarmee je de camera gemakkelijk bedient. Deze selfie stick is universeel en matcht met vele soorten telefoons, zowel iOs als Android, variërend in grootte van 55 tot 90 millimeter. Het bevestigen van je telefoon is zo gebeurd. De 3 LED-indicatoren geven de status van de selfie stick aan (opladen, matchen van Bluetooth of het maken van een foto). 

Selfiering

Maak de set helemaal compleet met de meegeleverde selfiering! Deze ring is de perfecte oplossing om in het donker foto’s en/of video’s te maken. Het licht bestaat uit 36 LED lichtjes en heeftdrie verschillende lichtstanden. Bepaal zelf het helderheidsniveau. De selfiering kun je zowel aan de voor- als achterkant aan je mobiel bevestigen. Doordat deze selfiering universeel is, past het vrijwel op alle smartphones! Zo is de ring compatibel met telefoons zoals iPhone, Samsung, LG, Motorola,Huawei, HTC en Sony. De selfiering werkt op 3 x AAA batterijen (exclusief).


Inhoud verpakking

·       1 x selfiestick

·       1 x selfie lichtring

·       USB-kabel

Specificaties Selfiestick

·       Volledig opgeladen binnen 50 minuten

·       Tot 20 uur continu foto’s maken

·       Stanby tot 3 dagen actief

·       Fotoknop op het handvat

·       Compatibel met alle telefoons van 55 tot 90 millimeter

·       3 LED-indicatoren

·       Eenvoudig koppelen via Bluetooth

 

Specificaties Selfiering

·       36 LED-lichten

·       Werkt op AAA batterijen (exclusief)

·       Verschillende helderheidsniveaus

·       Op de voor- en achterkant te bevestigen

·       Op iedere smartphone compatibel


Specificaties
SKU8711292769972
MerkGrundig
MateriaalPlastic
Taal verpakkingDuits, Engels, Frans, Nederlands, Universeel