Grundig

Selfie Ringlamp op Statief 25 cm

Met deze selfie ringlamp op statief van Grundig zie je er altijd op je best uit. Perfect voor selfies, tutorials, TikTokfilmpjes, Instagramposts en andere opnames.
31,99
Gratis thuisbezorgd in NL en BE
Gratis retour
30 dagen bedenktijd
Thuiswinkel Waarborg gecertificeerd
Achteraf betalen
Beschrijving

Met deze selfielamp op statief van Grundig heb je altijd de beste belichting voor je selfies, vlogs, tutorials, TikTok of Instagram filmpjes, You Tubevideo's of  andere opnames. De ringlamp met 12 Led's zorgt ervoor dat je eraltijd op je best uitziet. Je de lamp op tafel, bevestigt je smartphone en filmen maar.

Ideale belichting 

Je telefoon klem je op de flexibele hals in het midden van het ringlicht. Buig hem zoals je wilt zodat je  altijd het mooiste shoten de beste invalshoek hebt. Draai hem naar je toe of van je af of positioneer hem schuin. Je kiest zelf de idealebelichting met de verschillende lichtstanden: cool, warm en neutraallicht. Zo krijg je altijd het beoogde effect voor je Tiktok video's en Instagram foto's. Je zou de lamp zelfs als makeup light kunnen gebruiken in de ochtend wanneer je slecht licht hebt.

Multifunctionele bediening 

Je bedient het ringlicht onopvallend met demultifunctionele bedieningsknop. Die zit aan een kabel die lang genoegis om je telefoon te bedienen als je voor de camera zit. Zo kun je de meestperfecte selfies en opnames van jezelf maken. Deze selfielamp laad je op via USB. Het statief zet je naar eigen inzicht hoger of lager. 

TikTok #ringlight challenge
Het is dé hype op TikTok dit moment met meer dan 500 miljoen views: de Ringlight challenge. Wat heb je er voor nodig? Een ringlamp, jezelf, een donkere kamer en #ringlight en voíla, in een klap ben je TikTok famous. Maar hoe maak je vervolgens de video?

  1. Begin met een alledaags voorwerp zoals een bord, lepel of stok. Vervolgens ga je in een verlichtte kamer zitten en doe je alsof dit eenvoudige alledaagse voorwerp een wapen is of een soort kracht bezit.
  2. Daarna begint de overgang of transformatie waarbij je de lichten uit moet doen en de ringlamp van achter je rug vandaan moet halen.
  3. Laat in de video muziek en creativiteit het woord doen en vergeet niet om je video te delen met #ringlight

Specificaties Grundig Selfie Ringlight

  • USB oplaadbaar
  • LED ring licht (⌀25cm)
  • Telefoonhouder met flexibele hals (58 to 90mm)
  • Multifunctionele bediening (3 lichtkleuren, 11 helderheidsniveaus)
  • Met statief 
Specificaties
SKU8711252249841
MerkGrundig
MateriaalKunststof