Grundig

Manicure- en Pedicureset Oplaadbaar

Mooie nagels en eeltvrije voeten zien er verzorgd uit. Met deze uitgebreide manicure- en pedicureset van Grundig verzorg je handen en voeten zelf.
34,99
Gratis thuisbezorgd in NL en BE
Gratis retour
30 dagen bedenktijd
Thuiswinkel Waarborg gecertificeerd
Achteraf betalen
Beschrijving

Mooie handen en nagels  zijn je visitekaartje en in de zomer wil je ook dat je voeten er verzorgd en eeltvrij uitzien in open schoentjes of sandalen. Met deze uitgebreide manicure- en pedicureset van Grundig verzorg je zelf je nagels en voeten.

Verschillende opzetstukken 

De 11-delige set bestaat uit een motoronderdeel en veel verschillende opzetstukken om je nagels te vijlen en je voeten van ontsierend eelt te ontdoen. De opzetstukken klik je zo op de basis en ze onderling verwisselen is ook een fluitje van een cent. 

Fraaie nagels, zachte voeten 

In de fraaie kunststof bewaarbox zit alles wat je nodig hebt voor fraaie nagels en zachte voeten. Met de 4 vormschijven in verschillende formaten verwijder je de dode huidcellen (eelt) van je voeten. De polijstschijf zorgt ervoor dat je nagels een mooi glansje krijgen na de manicure- en/of pedicurebehandeling. De verschillende vijlstukken kun je gebruiken om de randjes van je (teen)nagels vorm te geven. Met de nagelriemlifter duw je voorzichtig je nagelriemen terug. Bij de set zit ook een reinigingsborsteltje waarmee je het apparaat gemakkelijk schoonveegt. 

Oplaadadapter en LED- indicator 

Het motoronderdeel laad je op met de bijgesloten adapter. De oplaadduur is tussen de 8-12 uur. Wanneer het apparaat helemaal opgeladen is, kun je het 1 uur gebruiken. Het apparaatje is voorzien van een LED-oplaadindicator.  

Specificaties: 

  • Model LD-74
  • Oplaadduur: 8-12 uur
  • Werkingsduur: > 1 uur
  • Batterij met AC-adapter
  • LED-oplaadindicator
  • Gemakkelijk verwisselbare accessoires
  • 8 verschillende accessoires:4 vormschijven, polijstschijf, grote vijlkegel, kleine vijlkegel, voetkegel, puntvijlkegel, nagelriemlifter, reinigingsborstel
Specificaties
SKU8711252076355
MerkGrundig
MateriaalPlastique
Fabrieksgarantie termijn2 jaar