Grundig

Babyweegschaal Digitaal

Met deze witte, digitale babyweegschaal van Grundig weeg je gemakkelijk thuis je baby, peuter of kleuter op 10 gram nauwkeurig tot een maximaal gewicht van 20 kilo.
43,99
Gratis thuisbezorgd in NL en BE
Gratis retour
30 dagen bedenktijd
Thuiswinkel Waarborg gecertificeerd
Achteraf betalen
Beschrijving

Op het consultatiebureau of bij de arts wegen ze regelmatig je kleintje. Het gewicht van een baby, peuter of kleuter geeft namelijk aan hoe het met je kind gaat. Verliest je baby niet teveel gewicht in de eerste dagen na de geboorte? Groeit je kindje voldoende in de periode daarna? Met deze witte, digitale babyweegschaal van Grundig houd je voortaan zelf thuis heel gemakkelijk en nauwkeurig bij hoeveel je kindje weegt. Dat scheelt je weer een ritje en kan je veel gemoedsrust geven.

Groot weegoppervlak

Een babyweegschaal verschilt van een gewone personenweegschaal. Dankzij het grote weegoppervlak leg je je baby rustig neer om het gewicht te meten. Op dit grote oppervlak kun je bovendien een dekentje leggen. De weegschaal heeft een tare-functie, waarmee je de stand weer op nul zet en de deken niet meeweegt. Is je kindje wat ouder? Dan kan het zelf op de weegschaal zitten. De weegschaal is 55 centimeter breed, 32,5 centimeter lang en slechts 3,5 centimeter hoogJe maakt hem gemakkelijk schoon met een zachte doek. 

Nauwkeurig op 10 gram tot maximaal 20 kilo

De digitale weegschaal meet heel precies het gewicht, namelijk op 10 gram nauwkeurig. Op de digitale LCD-display lees je het gewicht gemakkelijk af. De babyweegschaal heeft een bereik van minimaal 10 gram tot een maximum van 20 kilo. Dat betekent dat je hem kan gebruiken tot je kind ongeveer een kleuter is. De weegschaal geeft de melding 'O-LD' ('overload') wanneer het gewicht over de maximale 20 kilo heengaatHij kan het gewicht weergeven in eenheid van kilogram, maar je kan hem naar wens ook instellen op weergave in Engelse ponden via de knop 'Unit'.

Batterijen inbegrepen

De digitale babyweegschaal werkt op 2 AAA batterijen (inclusief). Hij heeft een aan-/ uitknop en schakelt zichzelf na verloop van tijd uit om energie te besparen. Ook krijg je een melding als de batterijen bijna leeg zijn. In dat geval geeft de display 'LO' aan.

Specificaties Grundig babyweegschaal

  • Geschikt voor baby’s en kinderen tot 20 kilo
  • Werkt op 2x AAA-batterijen (inclusief)
  • Met digitale LCD-display 
  • Nauwkeurigheid: 10 gram
  • Eenheid: kilogram en Engelse ponden
  • Met tare-/ tarra-functie
  • Met aan-/uitknop
  • Schakelt zichzelf automatisch uit
Specificaties
SKU8711252069784
MerkGrundig
MateriaalPlastica
Taal handleidingBulgaars, Deens, Duits, Engels, Estisch, Fins, Frans, Grieks, Hongaars, Italiaans, Kroatisch, Lets, Litouws, Nederlands, Noors, Pools, Portugees, Roemeens, Russisch, Slowaaks, Spaans, Tsjechisch, Turks, Zweeds
Taal verpakkingDuits, Engels, Frans, Nederlands
Taal garantiebewijsNiet van toepassing