Giftsome

Kerstboom Led 155 CM

Als dagelijks stofzuigen niet uw ding is en u de lampjes niet zelf wilt ophangen, heeft Giftsome de perfecte oplossing voor u met deze LED-verlichte kerstboom.
129,99
Gratis thuisbezorgd in NL en BE
Gratis retour
30 dagen bedenktijd
Thuiswinkel Waarborg gecertificeerd
Achteraf betalen
Beschrijving
Kerstmis is de tijd om een kerstboom in huis te halen, maar helaas brengt een echte boom ook rommel met zich mee. Als dagelijks stofzuigen niet je ding is en je geen zin hebt de lampjes zelf weer op te hangen, heeft Giftsome de perfecte oplossing voor je met deze LED-verlichte kerstboom. De boom heeft een hoogte van 155 centimeter en is daarom geschikt voor kleinere ruimtes zoals een flat of een slaapkamer.

Kunstkerstboom met verlichting

Breng elk jaar opnieuw de sfeer in huis zonder dat je hiervoor op zoek hoeft te gaan naar een nieuwe kerstboom. Het moeten vervoeren van de kerstboom met de auto naar je huis, jaarlijkse kosten van een nieuwe boom en de dennennaalden die dagelijks loslaten. Met een kerstboom van kunststof hoef jij daar allemaal geen rekening mee te houden. Ook fijn: lampjes zitten er al in. Omdat je zelf niet hoeft te klungelen met een snoer met lichtjes kun jij gelijk door met het leukste gedeelte: het versieren van de kerstboom!

Verstelbare takken

Jij kunt de boom vormgeven zoals jij dat graag wilt. En dan hebben we het niet alleen over de versiering: de takken van de kerstboom zijn gemaakt van een materiaal dat stevig en toch bewerkbaar is. Buig de takken totdat je tevreden bent en berg hem met zo min mogelijk ruimte ook weer op door deze prettige flexibiliteit. Het grote voordeel van de bewerkbare takken tegenover de traditionele boom is dat je de puntjes van de takken zo kunt buigen dat jouw kerstballen veilig in de boom blijven hangen. 

Specificaties Kerstboom Led 155 CM
  • Kunstof kerstboom met ledverlichting
  • Gebruik: binnenshuis
  • Lengte: 155 cm
  • Omtrek: Ø 81 cm
  • Met transformer
  • Snoerlengte: 1.50 meter
  • Aantal lampjes: 100
  • Licht kleur: warm wit
Specificaties
SKU8711292031017
MerkGiftsome
MateriaalPlastique