Artico

Artico Schilderset

Alles-in-één schilderset met je alles wat je nodig hebt: een schildersezel, meerdere doeken, verf, kwasten en een palet.
35,99
Gratis thuisbezorgd in NL en BE
Gratis retour
30 dagen bedenktijd
Thuiswinkel Waarborg gecertificeerd
Achteraf betalen
Beschrijving

Artico Alles-in-1 schilderset 

Wil je gaan schilderen of doe je het al frequent? Deze alles-in-één schilderset biedt je alles wat je nodig hebt: een schildersezel, meerdere doeken, verf, kwasten en een palet. Je kan dus meteen beginnen met schilderen. Daarnaast beschikken deze schilderspakketten over kwalitatief goede materialen, waardoor je de mooiste schilderijen kunt creëren!

Voordelen:

Tafelezel

Bij de set zit een tafelmodelschildersezel van hout. Een ezel zorgt dat je recht voor je werk zit, waardoor je beter in de juiste verhoudingen schildert. Het maakt het ook gemakkelijker om je arm vrij te houden van het doek, waardoor je beter op alle plaatsen komt. Het is bovendien beter voor je houding. Een tafelezel zet je, zoals het woord al aangeeft, op een hogere ondergrond, zoals een tafel of bureau. De ezel neemt hierdoor minder ruimte in. Het heeft ook met voorkeur te maken. Sommige mensenvinden het fijner om aan tafel te schilderen. Een tafelezel is bedoeld voorkleinere doeken. Deze ezel kun je verstellen, zodat je hem passend kan maken voor je doek. Hij is geschikt om te schilderen op een maximale hoogte van 56 centimeter en is geschikt voor een canvasdikte van 1 en 3 centimeter. Het klemblokje voor je schildersdoek kun je namelijk naar wens omdraaien.

Acrylverf

Acrylverf heeft diverse voordelen. Zo is het een verf op waterbasis waardoor de verf je hem makkelijk kan verdunnen. Ook is acrylverf ideaal om verschillende lagen over elkaar aan te brengen. De verf geeft daarmee structuur aan je schilderij. Bovendien hecht acrylverfgemakkelijk op diverse ondergronden, zoals doek, hardboard, linnen, papier of karton. Het water in de verf verdampt bij het drogen, waarna een kunststof laag achterblijft op je schilderij die goed bestand is tegen droogte, vocht, de temperatuur of licht. Dat maakt je kunstwerk van hoge kwaliteit en geeft het een lange levensduur!

 Schilderspalet 5 stuks 

De bijgeleverde acrylverf kan worden gemengd met dit mengpalet. De scheidingswanden zijn voldoende hoog waardoor ongewenst mengen tussen aangrenzende kleuren wordt vermeden. Geschikt voor eenmalig gebruik. Inhoud: 5 stuks.

 Details schilderpakket.

  • 1x Artist&Co 18 verschillende kleuren acrylverf, in tubes met een inhoud van 36 ml. Zeer korte droogtijd. De verf is op waterbasis, maar na droging watervast.  
  • 1x Artico inklapbare schildersezel 64cm. Deze houtenschildersezel van 64 cm hoog 3cm dik en is gemaakt van hout en is een tafelmodel.
  • 2x Artico canvas schilderdoek rechthoekig 30x40cm en 18x24cm- gebleekt katoenen canvas in betaalbare kwaliteit.
  • 5x Artico schilders palet 25x13 cm met verschillende mengvakjes 
  • 1x Artico 25-delige kwastenset. Met deze set heb jij altijd de juiste kwast bij de hand tijdens het schilderen. De set bestaat uit ronde enplatte borstels met verschillende haartypes
Specificaties
SKU8711292769088
MerkArtico
Fabrieksgarantie termijn1 jaar
Taal verpakkingNiet van toepassing