Teppanyaki Grillplaat 1800 Watt

Wat een gezelligheid aan tafel met deze grote teppanyaki grillplaat van alpina. De bakplaat is maar liefst 70 centimeter lang en 23 centimeter breed.
40,99
Gratis thuisbezorgd in Nederland en België
Gratis retourneren
Altijd 30 dagen bedenktijd
Thuiswinkel Waarborg gecertificeerd
Betalen zoals je wilt, vooraf of achteraf
Beschrijving

Met zijn allen aan tafel rond deze grote teppanyaki grillplaat van alpina; dat is een en al gezelligheid. Op deze doe-het-zelf-bakplaat van 70 centimeter lang en circa 23 centimeter breed grillt iedereen individueel zijn eigen stukje vlees, groenten en andere lekkernijen. 

Weinig tot geen vet of olie nodig 

Teppanyaki is een Japans woord en betekent letterijk 'grillen op een ijzeren plaat'. In Japan bestaat deze gezonde manier van koken al zo'n 2000 jaar. De smaak en de structuur van het vlees blijft behouden door de snelle bereiding. Ook vitamines en mineralen van je groenten en andere ingrediënten blijven behouden door deze manier van bereiden. Je hebt bovendien weinig tot geen vet of olie nodig en dat maakt het klaarmaken van voedsel op deze manier ook erg gezond. 

Met instelbare thermostaat en 'fatcollector' 

Deze alpina Teppanyaki plaat heeft een vermogen van 1800 Watt. Hij heeft een instelbare thermostaat waarmee je de ideale temperatuur voor je gerechtjes kunt instellen.  Handig is ook de 'fatcollector'. Hierin wordt het vet dat van de plaat druipt, opgevangen zodat het niet op de tafel terecht komt. De plaat is voorzien van een anti-aanbaklaagje dat eenvoudig te reinigen is. Even een vochtig doekje of sponsje erover en klaar. De sterke handvaten zorgen ervoor dat dit apparaat gemakkelijk neer te zetten en op te bergen is. 

Specificaties: 

  • Afmetingen 70 x 23 centimeter 
  • Vermogen: 1800 watt 
  • Sterke handvaten 
  • Including druppelopvang
  • Eenvoudig te reinigen 
  • Instelbare thermostaat
Specificaties
SKU8711252182100
KleurZwart