Alpina

Plumeau Microvezel and Bamboe

Met deze handige alpina plumeau van microvezel stof je snel en efficiënt al je dierbare spullen en kwetsbare oppervlakken in huis af.
18,99
Gratis thuisbezorgd in NL en BE
Gratis retour
30 dagen bedenktijd
Thuiswinkel Waarborg gecertificeerd
Achteraf betalen
Beschrijving

Je dierbare spulletjes, decoratie, lampen, tv en andere apparaten in huis moet je regelmatig van stof ontdoen. Met deze plumeau van alpina doe je dat snel en efficiënt. Het afstofgedeelte is gemaakt van microvezels die het stof als een magneet aantrekken en vasthouden. De steel van de duster is van 100% ecologische verantwoord bamboe. 

Statische elektriciteit 

Met een plumeau ga je razendsnel door je huis om alle kwetsbare oppervlakken van stof te ontdoen. Je kunt hem bijvoorbeeld gebruiken om porselein en aardewerk, designlampen, decoratieve objecten, tv's, stereo's, bladeren van planten enzovoorts te ontstoffen. Je haalt de plumeau erover heen en door statische elektriciteit wordt het stof verwijderd en opgenomen in de stoffer. 

Hoogwaardige microvezel haren

Dit handige huishoudelijk hulpmiddel is niets anders dan een stok met een bol van superzacht materiaal erop. De afstoffer is in totaal 66 centimeter lang zodat je overal goed bij kunt. Vroeger waren dat veren door de stof- en vuilopnemende eigenschappen ervan. Qua uiterlijk is de plumeau door de jaren heen niet veel veranderd. Het materiaal is echter wel degelijk up-to-date gemaakt. De kwalitatief hoogwaardige microvezel haren op deze plumeau trekken stof- en vuildeeltjes als een ultrasterke magneet aan en houden ze binnenin vast.  

Na gebruik grondig uitschudden

Ben je klaar met afstoffen maak de borstel dan schoon door hem grondig uit te schudden. Heb je hem zeer vaak gebruikt en is hij echt vies dan was je het harige gedeelte uit door het onder de kraan te houden en uit te spoelen. Wring en schud hem uit en laat hem goed drogen voor je hem opnieuw gebruikt. De steel is voorzien van een ophangoog zodat je hem gemakkelijk kunt opbergen door hem aan een haakje te hangen. 

Specificaties
SKU8711252188270
MerkAlpina
MateriaalMicrovezel