Alpina

Luchtbevochtiger 4L ABS

Met de alpina luchtbevochtiger verminder je problemen zoals een droge huid of ogen, gebarsten lippen en bepaalde allergieën.
65,99
Gratis thuisbezorgd in NL en BE
Gratis retour
30 dagen bedenktijd
Thuiswinkel Waarborg gecertificeerd
Achteraf betalen
Beschrijving
Goede luchtvochtigheid in huis is erg belangrijk. Zo voorkom je namelijk droge huid, lippen en ogen, bepaalde allergiëen en is een goede luchtvochtigheid essentieel voor bepaalde planten en huisdieren. Daarnaast zorgt het op peil houden van de luchtvochtigheid voor het behoud van houten meubels, vloeren en instrumenten. Met de alpina luchtbevochtiger zorg je voor een prettigere leefomgeving. De humidifier heeft onder andere meerdere vernevelstanden, een timer van 1 tot 12 uur, geurbox voor aroma en is makkelijk op afstand de bedienen middels een afstandsbediening.

Zelf de luchtvochtigheid bepalen

Met de alpina luchtbevochtiger bepaal je zelf de mate van luchtvochtigheid in huis. De vernevelaar is in te stellen in stappen van 5 varierend van 45% tot 90%. In een ideale situatie zit de luchtvochtigheidsgraad in huis meestal tussen de 40% tot 60%. Dit al helemaal in de wintermaanden, omdat de veelvoudig gebruiken van de verwarming de lucht in huis droger kan maken. Zodra de geïntegreerde hygrometer in de humidifier de gewenste luchtvochtigheid meet, stop hij vanzelf met vernevelen.

Met aroma en 3 nevelstanden

Ultrasone luchtbevochtigers zoals deze zenden onder water trillingen uit, wat een zichtbare nevel creëert. Deze nevel wordt opgenomen in de lucht. Deze bevochtiger heeft 3 standen van verneveling. Kies zelf voor lage, middelhoge of hoge mate van nevel. Wil je wat aroma toevoegen aan de mist? Dat kan! Voeg daarvoor 3 tot 5 druppels aromatische olie toe aan de spons in het aromabakje onder in het apparaat. Door het waterreservoir van 4 liter bevochtig je de lucht in huis tot wel 12 uur lang. Als er niet genoeg water in het reservoir zit, geeft het apparaat een melding en stopt hij na enkele seconden vanzelf met werken.

Met afstandsbediening, timer en slaapstand

Je bedient de luchtbevochtiger via de LED-display of lekker vanuit je luie stoel of bed met de meegeleverde afstandsbediening. Het is een fijn apparaat voor bijvoorbeeld je woonkamer of werkkamer, maar ook in je slaapkamer is hij ideaal. De luchtbevochtiger heeft namelijk ook een ingebouwde nachtlamp, slaapstand waarmee je de display aan- of uitzet en een timer (1 tot 12 uur). Het enige wat je nodig hebt, is aansluiting op een stopcontact, een vlakke, harde ondergrond, een vrije ruimte van 60 centimeter rondom en water in het reservoir. Overigens kan het zijn dat onderin het apparaat wat condens komt. Dit is een logisch gevolg van de functie, dat met zich meebrengt dat je de bevochtiger het beste op een ondergrond plaatst die vocht kan verdragen.

Specificaties alpina luchtbevochtiger

 • Voltage: 100V - 240V
 • Frequentie: 50~60 Hz
 • Vermogen: 25W
 • Inhoud: 4 Liter
 • Bereik: 15 tot 30 vierkante meter
 • Drie vernevelstanden: laag, middelhoog, hoog
 • Timer: 1-12 uur
 • Vochtregeling van 45%-90%
 • Met filter en geurbox voor aroma
 • Automatisch uitschakelen bij gebrek aan water
 • Nachtlamp
Specificaties
SKU8711252474113
MerkAlpina
MateriaalPlastique