Kledingrek op Wieltjes Dubbele Stang

Creëer net dat extra beetje kastruimte met behulp van het alpina kledingrek op wieltjes. Dankzij 2 in hoogte verstelbare stangen kun je er een groot aantal aan kledingstukken op kwijt.
25,99
Gratis thuisbezorgd in Nederland en België
Gratis retourneren
Altijd 30 dagen bedenktijd
Thuiswinkel Waarborg gecertificeerd
Betalen zoals je wilt, vooraf of achteraf
Beschrijving
Ben jij een echte fashionista? En is door jouw liefde voor kleding je kledingkast enigzins uit elkaar gesprongen? Dan kan jij het alpina kledingrek met dubbele stand heel goed gebruiken. Dit stevige kledingrek op wieltjes past gemakkelijk in elke ruimte en biedt meer opslag voor jouw seizoenskleding of items die je graag in het zicht wil hangen. Het kledingrek en de dubbele stangen zijn verstelbaar in hoogte waardoor je er ook langere items zoals jurken op kwijt kan. 

Dubbele stang voor meer opslagruimte

Het alpina kledingrek beschikt over niet één, maar zelfs twee in hoogte verstelbare stangen. Door de stangen in hoogte te verstellen kun je naast t-shirts, blousen en andere topjes ook langere items aan het rek hangen. Denk daarbij aan jurken, rokken, broeken en jeans. Zo haal je meer opslagruimte uit een kledingrek en wordt de ruimte in jouw slaap-, studenten- of logeerkamer optimaal gebruikt. Voor nog meer ruimte zijn er aan weerszijde van elke stang kledinghaken bevestigd waar je nog meer items aan kwijt kunt. 

Kledingrek op wieltjes

Wanneer je het kledingrek van ruimte naar ruimte wenst te verplaatsen dan doe je dit gemakkelijk met behulp van de wieltjes die onder aan het rek bevestigd zitten. Zo kun je wanneer jouw slaapkamer toch te vol dreigt te raken het kledingrek makkelijk naar de logeerkamer verplaatsen. Staat het rek op zijn plek? Zet dan met een druk op de knop de remmen op de wieltjes, zodat het kledingrek niet zomaar weg kan rollen.

Perfect voor studentenkamers

Het wonen in een studentenhuis met je eigen studentenkamer is een tijd die je nooit meer gaat vergeten. Maar hoe leuk het ook is, de meeste studentenkamers hebben over het algemeen weinig ruimte en al helemaal geen kastruimte. Dat is precies waarom je het alpina kledingrek op jouw studentenkamer perfect kunt gebruiken. Zo creëer je met een kledingrek een zee aan ruimte voor jouw favoriete kledingstukken.

Schoenenrek

Naast 2 dubbele stangen om kleding aan op te hangen heeft het alpina kledingrek op wieltjes ook nog opslagruimte voor dozen of schoenen. Aan de onderkant van het kledingrek zijn twee buizen bevestigd die zorgen voor extra stabiliteit en tegelijkertijd ruimte bieden om schoenen op te bewaren. Zo heb je met dit product een kleding- en schoenenrek in een.

Specificaties alpina kledingrek op wieltjes

  • Mobiel kledingrek op wieltjes 
  • Dubbele stang
  • In hoogte verstelbaar van 93 tot en met 158 cm
  • Met schoenenrek
  • Maximaal draagvermogen: 20 kg (max 10 kilo/stang)
Specificaties
SKU8711252265810
KleurNoir