Broodrooster 2 Stuks Boord 230V 850W

Ben je op zoek naar de broodrooster voor perfect geroosterd brood in een retro uitstraling? Dan is de alpina retro broodrooster in zwart en zilver perfect voor jou.
44,99
Gratis thuisbezorgd in Nederland en België
Gratis retourneren
Altijd 30 dagen bedenktijd
Thuiswinkel Waarborg gecertificeerd
Betalen zoals je wilt, vooraf of achteraf
Beschrijving
Ben je op zoek naar de broodrooster voor perfect geroosterd brood in een retro uitstraling? Dan is de alpina retro broodrooster in zwart en zilver perfect voor jou. Dankzij 6 verschillende verwarmingsstanden, 2 ruime openingen voor brood, een ontdooi-, opwarm-, en cancelfunctie heb je altijd het perfect geroosterde brood. 

Perfect bruin geroosterd brood


Sommige mensen hebben hun brood graag extra geroosterd, andere juist bijna niet en weer andere zoeken altijd een middenweg. Maar waar het met de meeste broodroosters gok werk is op het beste resultaat, heb je daar met de alpina toaster geen zorgen meer over. De retro broodrooster heeft namelijk 6 bruiningsstanden die je naar voorkeur in kunt stellen. Zo heb je altijd het perfect geroosterde brood. Wanneer het brood klaar is komt deze automatisch omhoog.

Warmhoudfunctie 

Met de alpina retro broodrooster wordt een broodrek meegeleverd dat boven de 2 openingen geplaatst kan worden. Zo houd je brood wat net uit de toaster komt warm, tot je het gaat eten of besmeren. Je kunt ook andere soorten brood zoals harde broodjes en croissants op het broodrek bewaren.

Opwarmen, ontdooien en stoppen

Andere handige functies op de alpina broodrooster zijn de ontdooi-, opwarm- en stopfunctie. Dankzij de ontdooi functie kun je brood opwarmen dat recht uit de vriezer komt en dus nog bevroren is. Staat je toast al te lang omhoog in de broodrooster en wil je deze snel wat opwarmen? Gebruik dan de opwarmfunctie. Heb je per ongeluk de verkeerde bruiningsstand gekozen en wil je het brood zo snel mogelijk uit de toaster halen? Gebruik dan de stopfunctie. Middels indicatielampjes zie je precies welke functie op dat moment in gebruik is.

Kruimelopvangplaat

Dankzij een verwijderbare kruimelopvangplaat onderin zorgt de alpina broodrooster ervoor dat je geen keuken bezaaid met broodkruimels krijgt. Maak de opvangplaat na elk gebruik leeg om rommel te voorkomen.

Specificaties alpina broodrooster

  • Vermogen: 220-240V
  • Frequentie: 50~60Hz
  • Wattage: 850W
  • Voor 2 sneden brood
  • Ontdooifunctie
  • Opwarmfunctie
  • Stopfunctie
  • 6 Bruiningsindictatoren 
  • Kruimelopvangplaatje 
  • Indicatielampjes
Specificaties
SKU8711252269986
KleurNoir