Alpina

Airfryer L 2,4 liter

Actie 64,99 Adviesprijs 73,99
Gratis thuisbezorgd in NL en BE
Gratis retour
30 dagen bedenktijd
Thuiswinkel Waarborg gecertificeerd
Achteraf betalen
Beschrijving

Frituren met een airfryer is een relatief gezonde manier van eten bereiden. Smaken blijven behouden en je friet of snacks kun je knapperig bakken. Een airfryer is bovendien veel veelzijdiger dan de meeste mensen denken.

Minder vet

Wil je vetarm koken? Dan helpt een airfryer je daarbij. Met behulp van hete lucht en weinig tot geen olie frituurt het apparaat heerlijke gerechten. Zo geniet je nog steeds van de gerechten, maar gezonder. Het kan zomaar tot 80 procent schelen in je vetinname.

Gebruiksgemak met digitale display en timer

Deze Alpina airfryer is gemakkelijk in gebruik. Laat de heteluchtfriteuse zo'n 5 minuten opwarmen, voordat je er eten in doet. Nadat je de startknop hebt geactiveerd, zie je de indicator oplichten, wat aangeeft dat de heteluchtfriteuse aan het opwarmen is. Zodra de airfryer de gewenste temperatuur heeft bereikt, gaat de warmte-indicator automatisch uit.

De temperatuur en timer stel je in via touch control bij de digitale display. De temperatuur verhoogt of verlaagt in stappen van 5 graden Celsius. Als je de knop langer indrukt, verandert de temperatuur sneller. De airfryer varieert in temperatuur tussen de 80 en 200 graden Celsius. De tijdklok stel je per minuut nauwkeurig in. Ook hier geldt dat de tijd sneller verandert wanneer je de knop langer indrukt. De airfryer schakelt zichzelf uit als de ingestelde tijd verstreken is of wanneer je de frituurmand tussentijds uit het basisgedeelte haalt. 

Uitneembare mand met anti-aanbaklaag

De frituurmand met daarin een roostermand kun je als geheel uit het basisdeel halen. Zo plaats je gemakkelijk de ingrediënten in de mand. Ook is dit handig na afloop bij het uitnemen van de gerechten en het schoonmaken. Reinigen gaat sowieso snel, want de mand heeft een anti-aanbaklaag. 

Inhoud van 2,4 liter

Deze airfryer heeft een inhoud van 2,4 liter. Per keer kun je daarmee 300 tot 800 gram friet bereiden of 100 tot 500 gram kipnuggets. Uitgaand van zo'n 150 tot 200 gram friet per persoon, biedt deze frituurpan je dus voldoende capaciteit voor zo'n 4 personen maximaal.

Ook hamburgers, kip en zelfs quiche en muffins

Met een airfryer kun je veel meer dan alleen friet en snacks bakken. Wist je dat je hem ook kan gebruiken bij het bereiden van biefstuk, karbonade, kippenborst en drumsticks? Zelfs voor quiche en muffins kun je de airfryer inschakelen.

Details airfryer

  • Voltage: 220-240 Volt ~ 50/60 Hz
  • Vermogen: 1300-1500 Watt
  • Inhoud: 2,4 liter
  • Verwijderbare frituurmand met antiaanbaklaag
  • Temperatuurinstelling 80-200°C
  • Bakken met tijdklok voor 30 minuten
Specificaties
SKU8711252185682
MerkAlpina
MateriaalKunststof
Fabrieksgarantie termijn2 jaar